logo

Тези 5 зодии са най-големите дълголетници, живеят до дълбока старост

Тези 5 зодии са най-големите дълголетници, живеят до дълбока старост

Астролозите са единодушни в твърдението си кои знаци могат да празнуват век на Земята

Учени от векове се опитват да разгадаят мистерията на дълголетието. От какво освен здравето и начинът на живот зависи колко години ще живее даден човек?

Тези зодии сякаш живеят не един, а 7 живота

Наистина ли всичко зависи от съдбата?

Астролозите смятат, че дълголетието е отличителна черта на няколко зодиакални знака, т.е. продължителността на живота на човек зависи от звездата, под която е роден. 

Многобройни проучвания показват, че представителите на 5 знака се отличават с дълголетие. Това не означава, че тези хора могат да си позволят да си играят със съдбата на руска рулетка и да не се грижат за здравето си. 

Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

С правилното отношение към себе си и относителна предпазливост, те имат огромен шанс да отпразнуват своята стогодишнина, заобиколени от семейството си.

Овен

Представителите на този знак могат с лекота да доживеят до 100-годишна възраст. Те са издръжливи и безкрайни оптимисти. Те умеят да си наложат да продължат напред, дори тогава, когато не печелят и са в постоянна физическа и емоционална активност. 

В същото време Овните са внимателни към алармите на тялото си. Те тичат при лекаря с и понякога дори без особена нужда. Това им помага да хванат всякакви проблеми и да се борят с тях още преди положението да се е влошило.

Ето как зодията влияе на здравето

Лъв

Любовта към себе си помага на Лъвовете да доживеят до дълбока старост. Те не биха навредили на здравето си, залагайки на лоши навици, нискокачествени продукти и лоша среда на живот. 

Царете на животните винаги избират най-доброто за себе си и за близките си хора. 

Те са оптимисти и е много вероятно да чукнат цял век на земята. Лъвовете умеят да не хабят нервите си напразно и са в състояние да намерят предимствата дори в най-тежките житейски ситуации. Ведростта и физическата активност допринасят за дълголетието им.

Скорпион

Представителите на най-загадачния знак на зодиака живеят дълго. Те знаят как да контролират живота и неуспехите си и често заобикалят проблемите. Те успяват да изплуват дори и в най-критичните ситуации.

Бързо се адаптират към трудностите, а болестите рядко ги спохождат заради вътрешната им сила и мощна енергия.

Истински късметлии сте, ако познавате човек от тези 3 зодии

Дева

Тези хора са фенове на правилния начин на живот. Те обичат да се грижат за себе си - както за здравето, така и за външния си вид. Старостта ще дойде при тях по-късно, отколкото при представителите на другите знаци.

Фитнес, правилно хранене, козметични процедури, пластични операции - както мъжете, така и жените от тази зодия знаят тайната на еликсира на младостта, която няма да споделят с никого.

Експерти отбелязват, че представителите на знака Дева имат всички качества да са в топ 3 на дълголетниците.

Телец

Доброто здраве и дългият живот определено са свързани с Телците. Организмът им има много резерви и те са издръжливи дори в най-критичните ситуации. 

Дори онези представители на знака, които си позволяват да се отпуснат малко повече, доживяват до 80-годишна възраст, защото умеят да не харчат енергия за ненужни преживявания. 

Ако телците е грижат за здравето си и не обръщат внимание на изкушенията, които ги заобикалят, можем съвсем спокойно да заявим, че те ще живеят до 100-годишна възраст. 

Пазете се от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви

Астролозите са стигнали до заключението, че продължителността на живота на човек на зависи само от зодията му, но и от пола. Например сред мъжете Телец, Овен, Лъв, Дева и Козирог се отличават с дълголетие. Това се дължи на силния им характер и любов към реда.

Сред жените Скорпионите, Девите, Лъвовете и Близнаците имат шанс да доживеят до 100 години. Причината е присъщата им загриженост за външния им вид. Тези дами често водят правилен начин на живот и внимават за здравето си
./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай