logo

Тест: Формата на предните ви зъби разкрива нещо неочаквано за вас

Тест: Формата на предните ви зъби разкрива нещо неочаквано за вас

Просто трябва да се погледнете в огледалото

Експерти смятат, че индивидуалните особености и характеристики на човешкото тяло, като например цвят на очите или пръстовите отпечатъци издават няколко големи тайни за нас.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме как няколко древни символа могат да извадят наяве най-големите ви страхове. Споделихме ви и кои неща в дома ви привличат болести, смърт и бедност и е добре да се отървете бързо от тях.

Оказва се, че усмивката ни също не прави изключение и благодарение на нея се разкрива нещо неочаквано за живота ни. За да направите този елементарен и бърз тест е редно просто да погледнете в огледалото и да определите на коя от показаните картинки най-много приличат предните ви два зъба. След това ще ви разкрием какво точно говорят те за вас.

Тест: Бръчките ви издават огромна тайна за характера ви!

1. Квадратни зъби

Вие имате златно сърце! Способни сте да давате любов дори когато не трябва. Вие самите нямате против да споделяте това топло чувство с всички около вас. Вие сте от хората, които просто са добри по природа и можете да обичате дори онези, които в миналото са ви обидили жестоко. Общувате идеално с всички.

Какво всъщност говори за вас любимият ви цвят

2. Кръгли зъби

Вие сте прекрасен човек. В състояние сте да се справите с всяка трудна ситуация и да плените всеки с усмивка. Хората ви обичат заради вашата отдаденост и добро сърце. Не забравяйте да се наслаждавате на живота и да не обръщате внимание на злите езици. Тези хора не заслужават вашето време, нерви и внимание.

Първото, което видите на тази СНИМКА, разкрива истинската ви личност

3. Триъгълни зъби

Вие сте душата на компанията. Хората са буквално хипнотизирани от чара и уникалността ви. Вие лесно постигате всичко, което искате и си поставите за цел. Това е и причина често да се усмихвате и да поемате рискове. Предпочитате да се смеете пред това да изглеждате сериозни и да спорите с хората. Вие сте много социални личности.

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

4. Правоъгълни зъби

Вие сте самото превъплъщение на добротата. Обичате да се притичвате на помощ на останалите, а чистото ви сърце никога не иска нещо в замяна. Вие сте честни към хората около вас. Смятате, че ако споделите щастието си с останалите ще ощастливите и тях, защото ще се радват за вас. Вие сте щедри към приятели и близки хора. Лесно се разбирате с околните./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Кънчо

Кънчо 07.06.2019 12:06

Абе дайте един тест за хуя. къс, дебел, тънък, дълъг....Да видим как се гадае на кур!