logo

Забавни минути с Роси: Как да си направи чудно красиви картички от квилинг (СНИМКИ/ВИДЕО)

Забавни минути с Роси: Как да си направи чудно красиви картички от квилинг (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сега ще ви покажа няколко вида картички – от най-обикновени до „завързани и завъртяни“

"Забавни минути с Роси" продължава. Преди време от jenata.blitz.bg и Росица Кръстева ви разкрихме що е то квилинг и защо всички полудяха по него. След това ви показахме кои са първите стъпки в квилинга. С много снимки и видео, ви показахме как да си направите цветя, листа и клонки в квилинга.

Сега от jenata.blitz.bg и Росица Кръстева ще ви демонстрираме как да си направите чудно красиви картички, благодарение на квилинга. С тях ще оставите супер впечатление във всеки, на когото подарите тези красоти.

Поздравителните картички са най-често правените неща в квилинга.

Уникалните творения на Роси с квилинг и канап може да видите и на нейния сайт www.rosiartidea.com

Както знаете – има всякакви поводи: раждане, кръщене, сватба, рождени и именни дни, Коледа и Нова година, Великден, първи и осми март и каквото още се сетите. 

Първо ще разгледаме няколко начина на подреждане на елементите в картичките.

Следващите 12 снимки са на различни видове подредба.

А сега ще ви покажа няколко вида картички – от най-обикновени до „завързани и завъртяни“.

И така, стигаме до направата на нашата първа картичка. За да ни е по-интересно, ще използваме като основа тази, която ви показах с рязането и специалното прегъване. При нея имаме възможност да развихрим фантазията си до необичайни висоти.

Погледнете – тук има да украсим няколко стенички, по-малки и по-големи. Ще започнем от челната – на нея трябва да покажем по какъв повод е направена картичката. И ако е за рожден ден, хубаво е да има такъв надпис. Или надписът да отговаря на повода – ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ или просто ЧЕСТИТО, ако е за сватба например.

По този начин ще фиксирате какво да очаква човек вътре, когато я разгърне. Когато е за рожден ден, добре е вътре да има жизнерадостни нещица – балони, цветя, шампанско. Ако е за дете – да има весели животинки и много усмивки. И т.н. И непременно да има някакво пожелание – това изразява и личното ви отношение към човека, за когото е картичката.

В нашата картичка ще използваме надпис – пожелание, много цветя, листа, заврънтулки, пепрудки, стикери и накрая панделка, за да вържем нашето съкровище.

Така направихме със собствените си ръце нещо красиво, което ще подарим с удоволствие на любим човек или просто приятел. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай