logo

Забравете за тези вещи, колкото и да са евтини, за да не съсипете живота си!

Забравете за тези вещи, колкото и да са евтини, за да не съсипете живота си!

Колкото и да искате да спестите от някоя покупка, не забравяйте, че икономията не винаги е най-уместното нещо

Когато купуваме нещо, винаги ни се иска покупката ни да е изгодна и по възможност да спестим някой лев.  А още по-хубаво е, ако можем да си купим много неща за по-малко пари!

В това няма нищо лошо и желанието ни е напълно нормално. Но тук е мястото да отбележим, че икономията не винаги е най-уместното нещо!

В стремежа си да спестят пари, някои хора купуват неща, които вече са били използвани. Без да вземат предвид, че подобна икономия може да им навлече куп проблеми.

Страшни беди и неприятности ви чакат, ако оставяте ключовете в ключалката

Има няколко употребявани неща, които не трябва купувате за нищо на света, дори и да ви ги предлагат за жълти стотинки. Ето кои са те: 

Часовник

Часовникът е в състояние да попива големи количества енергия. Ако е бил носени от човек с отрицателна енергия, а това е напълно възможно, новият му собственик може да получи този заряд. А той определено няма да се отрази положително върху живота му. 

Антики и огледала 

Антиките имат своя собствена памет. Особено опасно е да купувате картини, изобразяващи непознати хора. Тяхната отрицателна енергия може лесно да се прехвърли върху вас.

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Можете да си купите дървени мебели, ако е необходимо. Те не натрупват голямо количество негативна енергия. 

С огледалата втора употреба обаче нещата са много по-сложни. Те изобщо не трябва да бъдат купувани, не бива и да се гледате в тях. В огледалната повърхност могат да се крият зли духове,  които ще съсипят живота на новия притежател на тази вещ!

Книги и посуда

Ако става въпрос за посуда, от която смятате да се храните, е по-добре да се въздържите от покупката.  

Ако сте харесали съдове, които просто ще стоят в килера или ще служат като интериорна декорация, може да ги вземете, защото в тези случаи няма да ви се случи нищо лошо.

Тези дрехи привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от гардероба си

Същото важи и за книгите. Не е добра идея да купувате стари книги, които смятате да четете. Ако изданието е рядко, с колекционерска стойност и ще украсява рафта, придобиването му няма да ви навлече неприятности. 

Всички други предмети втора употреба могат да бъдат закупени, но преди употреба не забравяйте да ги поръсите със светена вода. Тя ще отмие целия негатив и ще предпази новия собственик от негативните им въздействия! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

1111111111111111

1111111111111111 08.12.2020 14:14

кажете ми че не мога да повярвам на простотия като тази -книги втора употреба.по света се пазят и четат книги от десетки години ....

баца гелушя

баца гелушя 08.12.2020 20:40

аз имам книги от 1899г и 4етри вестника от тая година

иван

иван 10.12.2020 15:00

Ей на тия нелепици им се вика бабини дивотиини....буквално бабешки простотии и суеверия. А за водосвет не са ли чували авторите и още....негативната енергия я внас хората а не в бездушните вещи!