logo

Жените с големи гърди споделиха 8 шокиращи неща!

Жените с големи гърди споделиха 8 шокиращи неща!

Женските гърди са тема, която силно вълнува и двата пола. От jenata.blitz.bg преди време ви разкрихме 22 неща за тях, които едва ли знаехте. Оказа се, че има 12 форми на гърдите на жените, от които зависи характера им

Малко след това от jenata.blitz.bg ви показахме още 13 малко известни факти за женските прелести. Важно е да си припомним, че се оказа, че най-новата мода сред жените е да ходят без сутиен заради доста странна причина.

Междувременно пък учените изчислиха точния размер на идеалните женски гърди. Но каквото и да си говорим и жените, и мъжете обичат по-обемните дамски прелести.

Сега от jenata.blitz.bg обаче се натъкнахме на големи проблеми, които измъчват жените с по-пищни гърди.

Оказа се, че дамите с големи цици страдат от 8 сериозни драми. Самите те си признаха какво ги мъчи.

Ето ги и тях:

Проблем номер едно:
Искаш да носиш риза, но не можеш да си го позволиш, защото копчето ще бъде постоянно „отворено” и всичко ще се вижда безпроблемно.

Проблем номер две:
Няма как да бягате след автобуса или пък да спортувате нормално, защото постоянно трябва да държите в ръце големите си гърди, които не само, че тежат, ами се и „размятат” с бясна сила. Това е болезнено е нелепо.

Проблем номер три:
Да изглеждате визуално слаби е почти невъзможно. Дори и да имате тънко кръстче и слабички крака, че и плоско коремче, големите гърди прецакеат цялостната стройна гледка.

Проблем номер четири:
О, най-обичаният и болезнен въпрос. Сутиен? Ха-ха. Да, само „бабешки” модели могат да поберат пищния бюст.

500-годишни гащи и сутиен, намерени в таен склад в древен замък, преобръщат цялата модна история (СНИМКИ)

Проблем номер пет:
Бельото е кошмар. Бабешките сутиени не вървят в комплект със секси бикини, а красивите гащички пък не са комбинирани с обемни сутиени. Затова или се купува всичко по отделно или се взимат два комплекта, от единия се взима сутиенът, а от другия бикините.

Любопитната история на 103-годишни гащи на девствена булка от Свиленград

Проблем номер шест:
Удобният и добър сън не е присъщ за жените с големи цици. По гръб се задушават от тежестта им, а за спане по корем и дума не може да става. Затова само настрани, а това боли… и омръзва.

Проблем номер седем:
Постоянни болки в гърба. Непоносими и непрекъснати.

Тежки проблеми налегнаха жената с най-големи изкуствени гърди в света (СНИМКИ 18+)

Проблем номер осем:
Няма да чуете някоя дама с големи гърди да ви сподели горните проблеми, защото или няма да й бъде повярвано, или другите жени с малък бюст, е и всички мъже, просто ще си помислят, че се хвали и си проси комплимента. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 25.03.2019 19:40

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe

Дядо Каракоч

Дядо Каракоч 26.03.2019 7:27

Щом не им харесват, тогава да си направят тораксотомия като лудата Ангелина.