logo

Зловещата истина, която ще ви накара да изхвърлите огледалото от спалнята си

Зловещата истина, която ще ви накара да изхвърлите огледалото от спалнята си

То е истински енергиен вампир и трябва да сме изключително внимателни с него

От древни времена хората са били изключително предпазливи и са се отнасяли много внимателно към огледалата. И в това няма нищо случайно, защото точно с този предмет са свързани най-страшните поверия.  

Едно от тях гласи, че човек не трябва да спи срещу огледало, за да не се отразява в него. Казано най-просто - това е най-голямото зло, което човек може да направи за себе си. На същото мнение са и мистиците, експертите по Фън Шуй, дори и психолозите. 

Ако наистина може да се вярва на думите им, огледалото е истински вампир и трябва да сме изключително внимателни с него. 

Защо не е добре в спалнята ни да има огледало и най-вече то да се намира срещу леглото ни? На първо място, това е свързано с астралния дух, който по време на сън излита от човешкото тяло и може да бъде засмукан от огледалото и да остане там завинаги. 

Според друго схващане, огледалата изсмукват потенциала и положителната енергия на спящия, което впоследствие се отразява негативно на здравето и благополучието му.

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Казват, че такива хора често страдат от безсъние, а също така се чувстват зле дори след продължителен сън, стават нервни и раздразнителни.

Именно поради тези причини е добре да не държите огледало в спалнята си. Ако все пак искате да имате такова, трябва да го сложите на място, което позволява да се отпуснете докато спите, за да може да възстановите силите си.

Освен това през нощта не е много приятно да видите отражението си в огледалото. Често светлосенките си правят неприятни шеги с хората, плашат ги и създават страшни образи.

Казват също, че отражението на брачното ложе в огледалото привлича изневярата. Ситуацията се влошава още повече, ако в огледалото се отразява и вратата на спалнята.

Ето къде трябва да сложите огледалото, за да привлечете късмета в дома си

Много хора смятат всички тези вярвания за глупости и не се притесняват да спят срещу огледало. Те се радват на спокоен сън и не се оплакват нито от изневери, нито от здравословни проблеми.

Но има и такива, които твърдят, че огледалата са в състояние да попиват старата енергия, старите кавги и неприятностите и да задържат негативните емоции. Поради тази причина, когато освещават стаята, те обръщат специално внимание на старите огледала. 

Според други вярвания, през нощта в огледалото живее двойник, който може да открадне душата на спящия.

Суеверия и поверия, свързани с иконите у дома, които задължително трябва да знаете!

Според древното китайско учение Фън Шуй пък огледалото е енергиен вампир, който бързо може да лиши човек от енергията му. Не е препоръчително да се поставя огледало в близост до леглото, тъй като то ще отразява ъгли, в които, според поверията, се крият нечисти сили и зло.

Също така не е добре да слагате две огледала едно срещу друго, защото по този начин се образува  огледален коридор за злите духове. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай