logo

3 признака, че мъжът кръшка

3 признака, че мъжът кръшка

Във всяка, дори и най -силната връзка, изневярата може да се появи

Във всяка, дори и най -силната връзка, изневярата може да се появи. Но не всяка жена може да разпознае измамата от страна на мъжа си. 

И все пак според експертите е възможно една неща да разбере дали мъжът й кръшка. Преди време от jenata.blitz.bg споделихме пет признака, които издават, че мъжът кръшка.

Освен това стана ясно как мъжете от различните зодии кръшкат, а и как го правят жените от хороскопа.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорим за три неща, за които да внимавате. Ако мъжът започне да ги прави, то най-вероятно вече е изневерил на половинката си.

Ето кои са трите признака, че мъжът кръшка:

Той спира да ви вярва
Да, да - не вие, а вашият партньор престава да се отнася с доверие към вас. Случва се така, че двойките имат споделен достъп до социалните мрежи, имейлите, различни сайтове и други и нямат проблем с използването на телефона на другата половина. 

Ако и при вас е било така, но изведнъж мъжът започне да се сърди, че му влизате във фейсбук профила или взимате телефона му, то по-добре се замислете защо. Когато мъж не е готов да обясни причината за такава промяна, си струва да се обмисли какво се е случило и дали друга жената има „пръст“ в това.

US учени: Ето как се обличат жените и мъжете, които изневеряват

Неочаквани секс желания
По правило този метод работи при двойки, където подходът към секса почти никога не се променя и ако решите да опитате нещо ново, тогава, като правило, вие, а не вашият партньор, ставате инициатор. 

Трябва да сте предпазливи, ако мъж изведнъж ви покани да опитате няколко нови пози, а не най -лесните за изпълнение. Освен това критиките по ваш адрес могат да послужат като звънец, например поради липсата на интимна прическа или несъвършенства по тялото, въпреки че по -рано партньорът ви е бил безразличен към това.

Мъжете, с този финансов навик, са страшни кръшкачи

Женски аромат
Изглежда, че всички истории, в които жените разказват за невидимото присъствие на съперничката си, са украсени, въпреки че всъщност това далеч не е мит. Ароматът на друга жената няма да бъде объркан от никоя дама. 

Мъжете често подозират това и затова се опитват да го отмият възможно най -бързо. Вашият партньор може да се отида за замаскира следите си като първо вземе душ след завръщането си у дома. 

В такава ситуация жената трябва да бъде малко по -внимателна и да търси следи от присъствието на някой друг върху дрехите на мъжа, например върху тъмните дрехи, косата перфектно се задържа, от което не е толкова лесно да се отървете. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай