logo

71-г. жена шокира мрежата с дълбоко пазена интимна тайна

71-г. жена шокира мрежата с дълбоко пазена интимна тайна

Историята й до такава степен изненада интернет потребителите, че някои дори я сметнаха за измислица

71-годишна жена сподели в Reddit тайна, която е пазила през целия си живот, и шокира мрежата. 

Възрастната дама разказва, че преди много години е изоставила съпруга си и четирите си деца, три от които били родени с увреждания, и избягала в САЩ. Историята й до такава степен изненада интернет потребителите, че някои дори я сметнаха за измислица.

Авторката на публикацията казва, че се е омъжила за приятеля си, когато е била само на 16 години. Тя признава, че от малка е изпитвала привличане към жените, но се е омъжила, защото родителите й са настоявали. 

"Винаги са ме убеждавали, че нетрадиционната ориентация е нещо лошо", споделя тя.

Младеж се запозна с родителите на любимата си и с ужас установи, че...

На 20 години вече била майка на четири деца. Две от рожбите й били с аутизъм, а третото - с диабет. 

"Всеки ден мечтаех да избягам. Признах това на моя приятелка и тя ме посъветва да го направя. Тогава започнах да планирам бягството си", споделя 71-годишната дама. 

Тя успява да избяга от дома си, когато е на 25 години. 

В деня на бягството си оставила децата на майка си и отишла в американското посолство.

"Така станах бежанка. Те ми помогнаха да отида в САЩ. По това време нямаше телефони и просто изчезнах от живота на семейството си", признава тя.

В Америка бегълката получила нов паспорт. Там се омъжила повторно и родила още едно дете. След това обаче решила да се разведе. През 2010 г. срещнала жена, за която по-късно се оженила.   

Майка отказа да отиде на сватбата на дъщеря си, причината шокира всички

След много години  героинята на историята се свързала с приятелката си, която останала в родната й.

"Цялото ми семейство мислело, че съм отвлечена и мъртва. Съпругът ми се опитал да отгледа децата ни, но в крайна сметка се наложило да ги остави в дом. Той се заклел да ми бъде верен и умрял сам, мислейки, че съм мъртва", споделя още 71-годишната жена. 

Авторката на поста подчертава, че никой от познатите й в САЩ не е знаел, че тя е изоставила съпруга и децата си. "Нито една жива душа не знае за това. Нито вторият ми съпруг, нито жена ми, нито дъщеря ми. Никой!", пояснява тя.

В заключение жената каза, че не съжалява за решението, взето преди много години.

В коментарите под публикацията й много потребители не крият изненадата си от факта колко лесно е било някога да напуснеш страната си и да станеш друг човек.

Влюбени, разделени от строгите си родители, се срещнаха след 40 години и решиха да... СНИМКИ

За мнозина историята изглежда неправдоподобна. Други обаче заявяват, че подобни събития наистина е можело да се случат и подкрепят думите си, споделяйки подобни епизоди от живота на свои близки.

Според някои, въпреки че жената казва, че не съжалява за стореното, всъщност я преследва чувство за вина. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Артист

Артист 09.01.2022 13:30

Егоизма става пример за подражание. Що да се мъчи да отглежда деца с увреждания, най вероятно причинени от нейни злоупотреби с алкохол или наркотици. Я да си гледа кефа. А в животинския свят майки умират за да оцелеят децата им. Коя е по-човечната постъпка?

Големият АЛ

Големият АЛ 09.01.2022 16:04

Фалшива статия - някоя си, живеела някъде си, с някой си (с когото имала деца) и решила да избяга в САЩ, където срещнала друг и живеела с него, но после се осъзнала и срещнала нея и заживяла с нея. Накрая решила да сподели житейския си опит с всички.

Alex

Alex 11.01.2022 10:22

Та,от къде беше тази г-жа,г-н еди коя си?Пак не се казва,щото така лесно е станала Хамериканка,та си мисля дали пък не е от Ингилизия.Само в родината на Шелрок Холмс може живо пиле да умре!Тая картинка явно цял живот е била сексуално ненаситна!Нищо не я оправдава,че си зарязва семейството!