logo

Ако сънувате, че правите секс, то...

Ако сънувате, че правите секс, то...

Психологът, специалист по сънищата Лори Левенберг, казва, че няма нищо лошо в това

Какви ли не неща може да се присънят на човек, докато спи. Понякога сънищата ни са плашещи или вълнуващи, а често пъти пък романтични. Но в крайна сметка, понякога те са толкова сексуални по природа, че когато се събудим се чувстване смутени.

Преди време от jenata.blitz.bg ви споделихме какво значи, ако сънувате, че правите секс

Но има още въпроси, които остават без отговор. Като например защо в съня ни мозъкът съставя такива сексуални фрагменти? И какво наистина се случва в съзнанието ни докато спим?

Психологът, специалист по сънищата Лори Левенберг, казва, че няма нищо лошо в това.

Ако сънувате, че правите секс с човек, към който в действителност не сте безразлични, тогава сънят наистина отразява вашите сексуални фантазии. Но ако героят на съня ви не предизвиква трептящо чувство във вас, тогава сексът в съня носи символично значение.

В повечето случаи подобна мечта не означава желание за физически контакт, а необходимост от психологическа интимност, желание за придобиване на някои характеристики или качества, присъщи на нашия партньор от съня ви.

Всичко в нашите сънища е символизирано от част от нас, която иначе потискаме. Помнете какво качество най-ясно характеризира партньора от съня ви. Може би нямате тези умения, които той им, а искате да ги притежавате. Може би бихте искали да имате същото хладнокръвие в стресова ситуация. Или сте привлечени от професионалните му умения. А може би просто наистина искате да имате интимни взаимоотношения с този човек. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

КАК СИЙКА

КАК СИЙКА 17.04.2019 22:03

АКО СЪНУВАТЕ ЧЕ ПРАВИТЕ СЕКС ИЛИ ПОЛОВИ ОРГАНИ ЗНАЧИ ЧЕ НЯКОЙ ПОДЛО ВИ ЛЪЖЕ ИЛИ ИЗНЕВЕРЯВА !

taka e

taka e 18.04.2019 18:56

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

Жената Днес Мъжа Утре

Жената Днес Мъжа Утре 29.03.2021 6:47

Не сте прочели , новия брой на списанието, и затова.

д-р Бостанджиев

д-р Бостанджиев 29.03.2021 17:52

Ако сънувате, че правите секс с Тиква, значи сте изключително грозно женище, което скоро ще стане депутатка.