logo

Интересен експеримент: Две двойки правиха тройки, за да закрепят връзките си, но... СНИМКИ

Интересен експеримент: Две двойки правиха тройки, за да закрепят връзките си, но... СНИМКИ

Ребека и Ник са заедно от около година, но вече успяха да разнообразят връзката си с трети човек

Може ли третият излишен да не навреди на връзката, а да я засили? Две двойки от Обединеното кралство се подложиха на рискован експеримент и решиха да правят тройка. Мненията бяха споделени след нощта: една двойка беше във възторг, а втората - в дълбоко разочарование.

Разберете от нашата статия какви заключения са направили младите хора за себе си след сексуален експеримент. Сега има дори специално приложение 3Fun, с помощта на което любопитни двойки могат да се запознаят с жена или мъж, за да опитат тройка.

Ето две двойки, които първо решиха да разделят леглата си на три:

Ребека Елизабет (25 г.) и Ник Шериф (31г.)  казаха "Да!"

Ребека и Ник са заедно от около година, но вече успяха да пробват тройка с друго момиче. Те бяха доволни след експеримента.

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

Ребека казва, че никога не ревнува, също като гаджето си, но всичко трябва да е в допустимите граници. Двамата избраха партньор и разговаряха с нея в приложението 3Fun.

Първата двойка, която направи експеримента, не можа да повярва на собственото си щастие. Но Ник е категоричен, че не иска да споделя леглото с друг мъж, затова решили да потърсят партньорка. Преди това мъжът е имал опит с тройките, но на Ребека й е било за пръв път.

Три знака от чата, че връзката ви приключва

По време на любовната игра Ник се опитал да обърне еднакво внимание и на двете момичета. Нощта е била успешна и тримата са заспали заедно.

Новата приятелка на двойката се събуди по-рано и си тръгна, без да се сбогува.

Двойката реши, че няма да експериментира повече, но това преживяване е било полезно за отношенията им. Основното правило е да не лягате с трето лице, което познавате добре, защото това може да доведе до проблеми. 

Абигейл Жасмин (22г.) и Джейк Пар (31 г.)  казват "Не!"

Абигейл казва, че тройката с друго момиче е съсипало връзката й с 31-годишния Джейк.

Младите хора се срещали в продължение на седем месеца. Те се запознали чрез общи приятели и любовта им пламнала веднага. Всичко вървяло по план, докато не вкарали трети човек в леглото си.  

7 начина да го накараш да играе по свирката ти  

Абигейл пожелала първа да опита тройка, а приятелят й не бил против. Двамата се срещнали с блондинката Кейт в хотел. След приятна вечер и бурна нощ, Джейк се е обидил на Абигейл, че не му е обърнала подобаващо внимание и не спряла, когато той казал "стоп", както са се били разбрали предварително. 

Абигейл е изненадана, защото почти всички мъже фантазират за секс с две момичета. Ревността на приятеля й към партньорката й е неразбираема за нея. Младите хора продължили да се карат и след няколко седмици се разделили. Оттогава Абигейл се страхува да прави тройки, когато е в сериозна връзка, защото смята, че това заплашва отношенията.

Джейк казва, че се е страхувал от тройката, но не е искал да разстрои Аби. Смята се за моногамен и предприел това преживяване само заради нея. От самото начало на вечерта мъжът не се е чувствал добре. 

Четири признака, че жена ви си има любовник

Възможно е и дори е необходимо да експериментирате в секса, но ако и двамата партньори са съгласни с това. Тройката е класическа сексуална фантазия, но в действителност всичко се случва малко по-различно, отколкото в сънищата. Преди да вземете решение за такова интимно разнообразие, трябва да обсъдите подробно всичко помежду си и да разберете дали си струва да пуснете някой друг в леглото ви.

Оказва се, че третото колело не винаги е излишно./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай