logo

Изплуваха шокиращи детайли от последните години брак на Елизабет II и принц Филип

Изплуваха шокиращи детайли от последните години брак на Елизабет II и принц Филип

Оказва се, че пандемията от коронавирус е изиграла важна роля в живота на кралската двойка

Въпреки че бракът на кралицата на Великобритания Елизабет II и херцога на Единбург принц Филип изглеждаше здрав и щастлив, се оказва, че допреди три години двамата са живели разделени, на разстояние повече от 150 км. един от друг. 

Преди да започне пандемията от коронавирус и кралската двойка да бъде принудена да се самоизолира, в продължение на две години Елизабет II е живяла сама, а не със съпруга си. 

Уникални и непубликувани СНИМКИ на кралица Елизабет и принц Филип

Тя беше постоянно в Бъкингамския дворец, където се намира официалното й "работно място". Там работи с документи, провежда приеми и срещи, изпълнявайки кралските си задължения. 

А принц Филип, който всъщност се оттегли от делата си, предпочете спокойния селски живот. Той не обичаше суматохата и затова избра имението Wood Farm в Сандрингам за постоянно пребиваване.

По данни на Marie Claire, двамата са били разделени дори на 72-ата годишнина от сватбата си. 

Елизабет II се готви за нещо много важно, загатна го на погребението на принц Филип

Въпреки че са живеели отделно, данни за скандали помежду им не се появиха. Елизабет II често  посещава съпруга си в неговата "вила", а преди пандемията внуците и правнуците на монарсите редовно избираха имението за почивките си. 

С избухването на пандемията, Елизабет II и Филип, заради напредналата си възраст, се събраха отново под един покрив и се установиха в замъка Уиндзор.

Дори в условията на карантина, кралицата не спря да работи активно. Тя непрекъснато следеше новините и продължаваше да подписва документи. А съпругът й четеше и рисуваше.

Падна грозна тайна: Това е тайният прякор на принц Филип, от който се срамува

През януари кралската двойка си сложи ваксина срещу новата инфекция, след което принц Филип го закъса със здравето. Той претърпя успешна сърдечна операция. На 9 април, два месеца преди да навърши 100 години, той почина.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Правете като него

Правете като него 27.04.2021 4:50

Спомнял си е за оправените мадами и се е греел на спомените си.

123

123 27.04.2021 11:37

няма пълно и равно както се казва, И те са хора като всички останали, само че не дават гласност на личните си проблеми. Така че явно и те са си били омръзнали и не могат да се търпят като повечето простосмъртни.