logo

6 вида секс в една токсична връзка

6 вида секс в една токсична връзка

Така много добре ще се ориентирате дали и вашите отношения с половинката вече са обречени на крах

Говорили сме вече страшно много за връзките особено за токсичните такива. Те буквално проникват и се отразяват в личния живот на всяка двойка, но не само в него.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са седемте случая във връзката, при които е по-добре просто да излъжете партньора си. Споделихме ви и как най-лесно да разберете, че половинката ви ви изневерява по време на пътуване.

Оказва се, че токсичните отношения могат а окажат влияние и върху сексуалния живот на двама души. А как по-точно ще ви разкрием в следващите редове.  Така много добре ще се ориентирате дали и вашите отношения с половинката вече са обречени на крах.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Секс, когато не сте в настроение

В една здравословна връзка хората съвсем спокойно могат да кажат „не’ и да не интимничат с половинката си в даден момент, просто ,защото не им се прави секс. Той от своя страна ги разбира, не ги принуждава, упреква и сравнява с предишните си отношения. Той не трябва да приема тялото ви като вид стока и да ви кара да се чувствате зле, защото в даден момент не желаете да интимничите.

Ако не искате да правите секс, просто не го правете. Потърсете човек, който няма да ви изтощава емоционално, защото не сте в настроение за секс маратон всеки ден.

Внимавайте много, ако имате връзка с някой от тези зодии! Толкова са непоправими, че не заслужават втори шанс!

Сексът, който не ви доставя удоволствие

Ако само единият от двама ви получава удоволствие от секса, то това значи, че нещо не е наред. Не е нужно никой от вас да е жертва и да не се чувства комфортно и да не достига до удоволствие.

Такива жертви не се ценят, а и рано или късно и вие и тялото ви ще пожелае своето. Всеки има нужди и желания Важно е да можете да проведете честен и открит разговор с половинката си и да може да му споделите какво ви притеснява, за да видите дали може да разрешите този проблем.

Лесен тест разкрива колко дълго ще продължи връзката ви!

Секс, при който се чувствате емоционално несигурни

Уважението  и комуникацията са много важни. Ако не си падате по душенето, белезниците или аналния секс никой няма право да ви принуди да правите нещо такова. Всичко трябва да става доброволно и това е един от най-важните принципи в тези интимни мигове.

Когато започнете да възприемате половинката си като заплаха, независимо дали грубостта е морална или физическа, трудно отношенията ви могат да бъдат наречени здрави.

Имитацията на оргазъм подтиква жените към по-чести изневери

Секс, от който боли

Има много причини, поради които една жена може да почувства дискомфорт по време на секс – от здравословни проблеми, заради физиологията си до най-баналното дразнение на кожата. Все пак, ако почувствате болка по време на интимния акт, то е добре незабавно да спрете. Не се насилвайте да продължавате и не обвинявайте себе си, че сте разочаровали половинката си. В крайна сметка винаги има как да му доставите удоволствие по друг начин. Ако сте правилният човек, той ще ви разбере, вместо да направи скандал от това. Двамата ще седнете после и ще измислите решение на проблема.

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Секс, при който се срамувате от тялото си

Тук не става въпрос за вашите собствени комплекси, а за нелепи коментари от страна на вашия партньор относно външния ви вид. Човек, който критикува тялото ви – размера на гърдите, таза, дупето или каквото и да е друго, не заслужава да ви вижда гола.

Сексът предизвиква много емоции, но сред тях не трябва да има срам. Дори ако още не сте се научили да обичате тялото си, то това не значи, че трябва да допускате друг да не го уважава.

Ето защо различните зодии изневеряват!

Секс, при който усещате физическа опасност

Ако искате човек да си сложи презерватив, то той просто трябва да го направи. Без хленчене, без извинения и пазарлъци. Здравето е най-важният аргумент, който трябва да имате, а извинението „Не ми е толкова хубаво с него” в случая не трябва да важи. Безопасният секс е най-важното нещо. Ако вече помислите за деца и сте заедно от много време, може да обсъдите алтернативата да забравите за гумичките./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Asesino

Asesino 09.05.2019 11:08

А боли го Крачунов след секс с другаря Борисов?

дядо Каракоч

дядо Каракоч 09.05.2019 11:19

Писалият статията случайно да е жертва на скъсана гума?