logo

Мъж каза на шега на годеницата си "Знам всичко", а после се наложи да отмени сватбата

Мъж каза на шега на годеницата си "Знам всичко", а после се наложи да отмени сватбата

"Гениалната" идея, която му хрумнала в колата, по-късно го накарала да съжалява жестоко

Наскоро потребител на Pikabu разказа история, която е в състояние да откаже всеки човек от намерението да се пошегува с половинката си.

Става въпрос за млад мъж, който на шега казал на годеницата си, че знае всичко, а в отговор получил такива пикантни подробности, каквито и през ум не са му минавали. И които довели до отмяна на сватбата им. 

Историята се случила много отдавна. Разказва я потребител с ник Nef1l1m.

Джесика пусна обява, за да си намери приятел и да отмъсти на бившия си, без да подозира, че...

По това време той бил "млад наивен младеж, който се учел от грешките си". Тогава за първи път изпитвал всички очарования на сериозните отношения. Двамата с половинката му дори подготвяли сватба. Но съдбата си имала други планове. 

Една съботна вечер той трябвало да вземе любимата си от нейна приятелка. И тогава му хрумнала една идея, заради която съвсем скоро съжалил жестоко. 

"Настроението беше прекрасно, бих казал закачливо. И по пътя към нейната приятелка ми хрумна "гениалната" идея да се пошегувам с нея и да видя как ще реагира", разказва  Nef1l1m.

Когато момичето се качило в колата му и понечило да го целуне, той се отдръпнал. Не отговорил й на поздрава му.

Бъдеща булка случайно разбра за изневерите на любимия и му отмъсти много коварно

Докато годеницата му се чудела какво се случва, той с най-невъзмутимо изражение запалил колата. След няколко въпроса, на които не получила отговор, тя се нацупила. Но младият мъж не спрял до тук и най-сериозно заявил: "Зная всичко".

Последвалата реакция била отвъд очакванията му. 

"След няколко секунди тя започна да плаче. Вътре в мен всичко се късаше. Прекалих. Трябва да се извиня. Но нещо ме накара да действам по различен начин. Продължавам. Кажи ми своята версия как се случи", продължава разказът си  Nef1l1m.

Булка избяга от сватбата си, след като в последния момент непозната й разкри...

Благодарение на този въпрос той разбрал нещо, което може би никога нямало да узнае. Обляна в сълзи, бъдещата младоженка му признала, че наскоро се е срещнала с бившия си приятел, за да му помогне, но чувствата, които все още изпитвала, я подтикнали да си легне с него. 

"Молеше ме за прошка, пишеше, звънеше. Сватбата беше отменена. Дадох й два дни да се изнесе.

Самият аз, в състояние на афект, отидох при роднините си. До понеделник вечерта апартаментът беше празен. Във всеки един смисъл. Всички мебели, посудата, всичките й подаръци", добавя Nef1l1m.

Дали един мъж ще изневери си личи по... лицето му!

Мъжът казва още, че не е имал сили да се бори за материалните вещи. Новият си живот започнал с обикаляне на магазините за тенджери, чинии и прибори. "А да спиш на пода си е полезно", шегува се в заключение той.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

kyky

kyky 06.06.2020 14:06

правилно е решил

Не би трябвало да съжалява, а да се радва

Не би трябвало да съжалява, а да се радва 07.06.2020 18:29

Само не знам защо пишете, че бил съжалил за действието си, много хитро е постъпил и научил нещо , което най-вероятно е нямало да научи иначе.

видив ден от изневиделица

видив ден от изневиделица 08.06.2020 3:55

От това по-голем късмет - здраве му кажи!

Alex

Alex 08.06.2020 10:12

Това ще да е някой от от новите джендъри,който се е насилил да се прави на мъж и ето ти резултата.Всъщност проверката си е висша форма на доверие.

Селянка от Павликени

Селянка от Павликени 08.06.2020 20:32

Тая па много проста. Мене мама ма е учила "дъще и на тапия да та хванат, отричай!"