logo

Мъжете на куп стриптизьорки проговориха и ето какви шокиращи неща издадоха

Мъжете на куп стриптизьорки проговориха и ето какви шокиращи неща издадоха

Половинките в живота на дамите, които се разголват, споделиха как се чувстват от работата на любимите им

Едва ли има човек, който не е гледал (на живо, по телевизията или онлайн) стриптийз. Щастливци са тези, на които половинките са им направили „частно шоу“.

Ива: С мъжа ми открихме тайната на божествения секс! 18+

Така например преди време Наталия сподели пред jenata.blitz.bg, че е направила стриптийз на гаджето й, но жестоко съжали след това.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорим за една друга гледна точка. Тя е на мъжете, чийто съпруги наистина изкарват прехраната си, събличайки се пред непознати.

Съпрузите на стриптийзьорите споделиха как се чувстват от амплоато на половинките им.

Винсент от Джърси Сити от САЩ казва, че не одобрява професията на съпругата си, но купищата пари, която тя изкарва им помагат да си плащат наема и месечните сметки, а също така и да живеят „като царе“. 

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Аарон, също женен за стриптийзьора, сподели, че доходите на съпругата му му позволяват да се посвети на отглеждането на децата им. „Мога да прекарвам цялото си време с децата си и всичко това, благодарение на нейните разголени танци. Тя работи, а аз почивам и се грижа за децата и домакинството“, казва той.

Хейли от Балтимор не се смущава, че съпругата му прави стриптийз: „Знам, че се съблича пред непознати мъже, но съм сигурен, че не прави нищо друго с тях. Също така съм сигурен, че каквито и неща да върши, то тя вечер се прибира у дома и си ляга до мен“. 

Ива: Взех си вибратор, а реакцията на съпруга ми и приятелката ми ме шокира! 18+

Какво мислите за изповедите им? Вие как бихте реагирали, ако вашата половинка има такава професия? Споделете с нас в коментарите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!