logo

Носете чорапи по време на секс – причината ще ви смае!

Носете чорапи по време на секс – причината ще ви смае!

Топлите крака на жената гарантират по-силен и разтърсващ оргазъм

Женският оргазъм винаги е бил обект на много изследвания, въпроси и дебати. Какво ли не сме чели, чули и изпробвали, за да достигнем до върховното удоволствие по време на секс. Възбудата, приятната обстановка, сексапилното бельо и какво ли още не са сигурни предпоставки за достигане на оргазъм.

И все пак има много неща, които могат да развалят приятното изживяване по време на секс. Едно от най-разпространените схващания е, че няма нищо по-убиващо секс желанието от това един от партньорите да остане с чорапи по време на половия акт.

Е, сега холандски изследователи направиха шокиращо откритие именно за това трябва ли или не да правим секс с чорапи и как това влияе на оргазма на жените.

Изглежда чорапите имат несправедлива репутация на антисекс аксесоар. Холандските учени обявиха, че носенето на чорапи по време на секс гарантира по-добър оргазъм.

Те изследвали 13 двойки, които били на възраст от 19 до 49 години. Учените установяват, че само половината от жените са били в състояние да достигнат кулминация по време на полов акт, когато са били боси. Но когато те носили чорапи броят им се е увеличи до 80%.

Професор Герт Холстеж, който ръководи изследването, казва, че това се дължи на факта, че жените са по-склонни да достигнат по-силен оргазъм, когато се чувстват сигурни и отпуснати, а студените пръсти им пречат да се чувстват по този начин, затова носенето на чорапи по време на секс е една много добра идея.

„Студът влия зле на женския оргазъм. Затова дами, не сваляйте чорапите си по време на секс. Топлите стъпала ще ви осигурят по-върховно удоволствие. същото важи и за мъжете. Ако все пак не искате да носите чорапи по време на секс, то задължително покрийте краката си с одеяло”, съветва професор Герт Холстеж. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Ман40

Ман40 31.10.2018 7:01

Или плетени терлички в чантичката! ☺

На снимката се

На снимката се 31.10.2018 13:48

вижда,че партньорката е отгоре,а партньора отдолу.Според българската Кама сутра това си е чисто Шадраван секиш.Най-силен е бил тогава оргазъма на жените.