logo

Палав наръчник: 4 мръсни секс пози, ако гаджето ви има излишни килца

Палав наръчник: 4 мръсни секс пози, ако гаджето ви има излишни килца

Всъщност, ние не мислим, че теглото може да пречи на секса, стига да има желание. Тези пози обаче определено могат да разнообразят вашия сексуален маратон с половинката, особено, ако тя е плюс размер.

Позабавлявайте се с тези интересни предложения!

Борба с костенурката

Позицията с това странно име е подходяща за жени, които все още са срамежливи. Ако, при вида на голия партньор, искате да се навиете на топка, в положение на ембрион, за да се чувствате по-спокойни - не се колебайте, направете го!

Легнете на вашата страна, на ръба на леглото, приберете коленете към гърдите си и ги захванете с ръце. В зависимост от височината на леглото, партньорът може да коленичи или да бъде прав.

Мисионер,  но подобрен

Ако все още предпочитате легло вместо диван, предлагаме да експериментирате малко с мисионерската позиция. Жената продължава да лежи на гърба си, само краката се огъват при коленете, сякаш прегръщат партньора си. Човекът отгоре не се опира само на ръцете си, а застава на колене и те са основната му опора. 

Тази позиция ви позволява да докосвате повече телата си и е по-лесна за маневриране - може да промените скоростта и триенето, докато всичко стане идеално и за двама ви.

Меко кацане

За изобретателните любовници изглежда логично да използват всички възможни повърхности в апартамента. Но често забравят за столовете. И напразно, защото това е добър аксесоар за орален секс.

За да направите това, една жена трябва да седне на ръба му и да се облегне. След това може да сложите краката й на раменете си, докато вие сте коленичили пред нея. Предимството е, че в това положение и двамата партньори се радват на красив изглед един към друг.

На дивана

Диванът е прекрасно изобретение. Мек, удобен, можете да спите на него, просто да легнете, да четете, да гледате филми ... Но да не се отклоняваме. Можете също така да правите секс.

Например - дамата може облегне гърдите и корема си на подлакътника. Така може да палувате в добре познатата кучешка поза. 

Основното напрежение остава именно върху подлакътника, а ръцете и на двама ви са свободни за още мръснишки ласки./jenata.blitz.bg

Коментирай

test

test 05.10.2018 11:03

Щъркел с бакембарди!

Сандокан

Сандокан 05.10.2018 19:08

Прасета в космоса!

бобо

бобо 08.10.2018 12:47

да не забравяме номера с брашното