logo

Развенчана бе една от най-мрачните и дълго пазените британски кралски мистерии, а в основата й е… принц Чарлз (СНИМКИ)

Развенчана бе една от най-мрачните и дълго пазените британски кралски мистерии, а в основата й е… принц Чарлз (СНИМКИ)

Когато стане въпрос за британското кралско семейство всеки обича да прочете някоя пикантерия за случващото се помежду им. Сега от jenata.blitz.bg ще ви разкрием неподозирани детайли от една от най-дълго пазените кралски мистерии. В основата й са отношенията между принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, които към днешна дата се радват на трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и малкият принц Луи. 

Преди време от jenata.blitz.bg ви казахме кои са премълчаваните тайни във връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Преди време пък мрежата прегря заради факт от миналото им, който е забулен в голяма мистерия и до ден днешен.

В края на миналата година от jenata.blitz.bg ви разкрихме какви тежки психологични проблеми мъчат принца, а малко след това съпругата му си призна за голяма тайна, която пазеше дълги години.

Неотдавна пък паднаха едни от най-скъпите и неподозирани тайни, свързани с Уилям и Кейт.

Сега обаче се разбра защо двамата са сложили край на отношенията си през април месец в (не толкова) далечната 2007 година. 

Очаквано или не пръст в това имал принц Чарлз.

Кралският биограф Кристофър Андерсен твърди, че през въпросната 2007 година принц Уилям отишъл при баща си Чарлз с молба да го посъветва какво да прави с връзката си с Кейт. Той споделил, че не се чувства готов да се жени, защото е едва на 25 години. „ Виж, аз съм на 25 години. Прекалено млад съм, за да се оженя. Просто не искам да се ангажирам в този момент”, казал му обърканият принц.

Тогава принц Чарлз му казал да скъса със също 25-годишната Кейт.

До този момент Чарлз и сегашната му съпруга излизали вече от четири години, след като познанството им започнало още през 2001 година, докато и двамата учили в университета „Сейнт Андрюс“.

„Чарлз, който тогава беше много обичан от Кейт, казал на Уилям: „Това би било несправедливо към младата дама. Не можеш да я разиграваш повече, така че просто трябва да прекъснеш връзката си с нея”, твърди кралският биограф.

Кристофър Андерсен казва още, че във въпросния фатален 11 април 2007 г. Кейт получила обаждане от Уилям, който послушал баща си, но това пък довело до„нещастен край“ на историята на Мидълтън за Пепеляшка. „Уилям й затвори телефона, след като скъса с нея, а тя избухна в плач”, казва още той.

Но раздялата помежду им е краткотрайно, тъй като двамата се събират около два месеца по-късно през юни 2007 г. и сключват брак през април 2011 г. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай