Принц Уилям хвърли бомба: Мъчат го тежки психологични проблеми, но спомена и за бебе №4 в кралското му семейство (СНИМКИ)

Принц Уилям хвърли бомба: Мъчат го тежки психологични проблеми, но спомена и за бебе №4 в кралското му семейство (СНИМКИ)

Само преди няколко дни от jenata.blitz.bg ви разкрихме кои са премълчаваните тайни във връзката на британския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Безсъмнено всички сме свикнали да виждаме представителите на кралското семейство на Великобритания винаги с безупречен вид, усмихнати, щастливи и задружни.

Доказателство за това са и последните снимки на кралското семейство, които обаче издадоха куп пикантни тайни за случващото се помежду им.

Преди време пък от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че нещо супер необичайно се случва с принц Уилям и Кейт Мидълтън, а в основата на това се оказаха принц Хари и бременната му половинка Меган Маркъл.

Но каквото и да си говорим дори членовете на кралското семейство в Обединеното кралство са изправени пред лични проблеми. Често страдат от депресия или са в меланхолично състояние и са изправени пред психологически проблеми. Но докато самите хора не говорят за затрудненията, никой дори няма да отгатне, тъй като в публичното пространство те винаги са радостни и приветливи.

Сега обаче големият син на бъдещият крал на Великобритания принц Чарлз и покойната принцеса Даяна реши да направи шокираща изповед.

Тайни от архивите: Принцеса Даяна не била първата, на която принц Чарлз е… (СНИМКИ)

Това той направи на 20 ноември по време на своя реч, която държеше на събитие, посветено на проблемите на психичното здраве. Там принцът реши да разкрие какви тежки психологически травми са го белязали и как с раждането на трите му деца всичко това се е задълбочило.

За всички е факт, че принц Уилям е любящ съпруг и грижовен баща. Но до 2017 година той бе преди всичко военен пилот на хеликоптер. Заради тази си работа той не веднъж е участвал с редица опасни спасителни мисии в различни държави, където е помагал за спасяването на сериозно ранени деца.

36-годишният херцог на Кеймбридж призна, че това е оставило сериозен и неприятен отпечатък в съзнанието му. „Щом се родиха децата ми започнах да се сещам за целия ужас, които виждах, че се е случил с децата, които спасявахме. Болката в очите им и раните им ме белязаха. Дълго го криех дълбоко в себе си и не му отдавах значение. Но щом вече станах баща се сетих за това и усетих голяма болка и страдание. Започнах да изпитвам голямо страдание и да се чувствам зле. Дори получих психично разстройство”, сподели изненадващо принц Уилям.

Той поясни, че колкото и човек да се опитва да се абстрахира от работните си задължения и случилото се по време на работа, то това не винаги се получава. „Връзката между работата и личния живот наистина ме доведе до точка на пречупване. Едва се измъкнах от тази дупка”, признава още херцогът на Кеймбридж.

Раждането на децата му – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луиз, почти е изкарало от коловоза принц Уилям.

Шокираща тайна, свързана с малкия принц Джордж, разтърси кралското семейство (СНИМКИ)


Мрежата прегря! Принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот! Тези СНИМКИ го доказват

До преди това най-големият син на принц Чарлз и принцеса Даяна не бил разказвал на никого за умствените му и психологически проблеми. Той пазил всичко в себе си и не искал да пренася проблемите от работното си място у дома и да натоварва и близките си с това, което го мъчи и неприятните сцени, които е видял.

Щом станал баща обаче той решил да сподели със съпругата си Кейт и за негово щастие получил безценна подкрепа от нейна страна.

Принц Чарлз разкри шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот (СНИМКИ)
 

Ето защо днес херцогът каза, че всяко работно място крие рискове за здравето на човека, но работодателите трябва да се погрижат за това, а самите афектирани работници трябва да говорят за проблемите си и с близките си, за да не стане по-зле.

Сега принц Уилям отделя цялото си време за това да служи на британската монархия. Той изпълнява царските си задължени, които му бяха поверени лично от британската кралица Eлизабет II. 

Бившият готвач на Елизабет II шокиращо: Когато хване банана и трябва да го яде тя… (СНИМКИ)
 

На събитието, което принц Уилям призна за проблемите си също така сподели, че иска отново да стане баща. Близък приятел на херцогът и половинката му заяви, че това трябва да се случи съвсем скоро. Дали действително двамата работят за бебе №4 или Кейт вече е бременна – предстои да разберем. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Готини!

Готини! 13.01.2019 21:13

Красиви! Очарователни! Класа! Говоря за самото семейство и личности. Друга работа е кралската династия трябва или не трябва да продължава да съществува. Това е по преценка на Обединеното кралство.