logo

Сватбени фотографи разкриха ясните знаци, които показват, че двойката ще се раздели!

Сватбени фотографи разкриха ясните знаци, които показват, че двойката ще се раздели!

Те създадоха дълъг списък, в който разказват в какви ситуации са попадали през дългите им години стаж и кои са червени флагове, които ги е накарало да мислят така

Група от сватбени фотографи разкриха "червените флагове", които са забелязали по време на церемониите, които са заснели през годините. Според тях именно тези действия на младоженците са били ясни знаци, че двойките ще се разделят.

Преди известно време от jenata.blitz.bg ви разказахме няколко странни истории, които са се по време на сватби и също са разказани именно от фотографите. 

Ето го и списъкът, в който описват ясните знаци, които показват, че бракът на двойките няма да продължи дълго: 

1. Сюжетът с тортата
В зависимост от това как младоженците разрязват и си подават торта в устата, фотографите успяват да стигнат до изводи дали ще останат заедно като двойка, или ще се разделят. 

"За мен най-големия знак идва именно с рязането на тортата. Някои хора я приемат на шега, но други приемат това действие доста сериозно. Обикновено двойките, които си размазват торта по лицето, не остават заедно. Виждал съм и такива, които това ги вбесява. Младоженците, които си подават парченца в устата, а не ги мажат по лицата си, са тези, които успяват да имат щастлив брак. Може би е въпрос на уважение", сочи един от фотографите. 

Експерт издаде шокираща тайна, свързана с кралица Елизабет II и Меган Маркъл

2. Скандал в деня на сватбата
Сватбите са изключително стресови за булката и младоженеца, затова не е голяма рядкост да има скандали именно в този ден. 

"Имаше една двойка, която се надявахме да не видим никога повече, защото се караше през целия ден. После почти не се поглеждаха, беше ужасно. Трябваше да направим усмивка на младоженеца с фотошоп, за да не си личи колко е нещастен на всички снимки. Нямам идея дали още са заедно, но се обзалагам, че не са", споделя друг от фотографите, съставили списъка.  

Как двойките работят по време на сватбата си, как се синхронизират и разбират, е доста показателно какъв ще бъде бракът им. 

"Ако се държат с уважение през целия ден и успяват с лекота да се справят дори с проблемите по време на церемонията, твърде вероятно е да се справят така и у дома", споделя сватбена фотографка. 

За добро или зло: Какво се случва в мозъка на детето, което няма братя и сестри

3. Комуникацията 
Както крещящите и превъзбудени двойки могат да бъдат сигнал за проблем, така и тези, които мълчат. 

"Имаше един младоженец, който каза може би 10 думи за цялата сватба Булката и майка й крещяха през цялото време. Младоженката искаше всичко да е перфектно. Дори когато ги снимах заедно, тя говореше, а той мълчеше. Тя се оплакваше, че не изглежда достатъчно щастлив на снимките, защото не се е усмихвал. Искаше да й намаля от цената на услугата си, защото не съм успял да го накарам да се усмихне. Разведоха се след по-малко от година", разкрива своята история друг фотограф.

Кърмачка с 10-месечно бебе на ръце постна тази СНИМКА в мрежата и се превърна в истинска героиня

4. Желанието да промениш партньора си
Фотографите обикновено следят работата си през целия ден и накрая обсъждат с младоженците снимките, които са заснели. 

"Опитвам се да опозная и двамата младоженци преди сватбата им. Така мога да им направя желаните снимки и да останат доволни. Голям червен флаг е откровеното желание на единия партньор да промени другия. Имах един клиент, който обичаше покер, бира, цигари, видео игри и да се мотае с приятелите си. Приготвих фотосесия точно в такъв стил, докато жена му не дойде и не каза "Той повече няма да прави нищо от това". След това имаше неловка тишина и им направих фотосесия с общото им йорки. И те не останаха заедно дълго", допълва друг очевидец. 

Млада фотографка показа колко различни са татковците с малки деца. Но те все пак имат нещо общо и то ще ви трогне до сълзи! (СНИМКИ)

5. Сватба на открито
Един от фотографите твърди, че всичките му клиенти, които са се оженили навън, са се развели! 

"Има възможност да завали, да задъха силен вятър или нещо друго, но почти винаги има някаква ненужна борба през този ден", споделя той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

lek

lek 04.05.2019 18:28

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc