logo

Експерт издаде шокираща тайна, свързана с кралица Елизабет II и Меган Маркъл

Експерт издаде шокираща тайна, свързана с кралица Елизабет II и Меган Маркъл

До дни херцогинята на Съсекс ще роди, а това оказва се ще й донесе...

Много скоро в кралското семейство ще има попълнение - принц Хари и Меган Маркъл ще имат дете. Според кралската традиция, кралицата трябва да подари някакво бижу от колекцията си.

От jenata.blitz.bg ви показахме как херцогинята на Съсекс доказа, че бременните жени могат да изглеждат повече от зашеметяващо визуално. Разкрихме ви и какво странно облекло избра тя за едно от събитията, на които се наложи да присъства, и с него успя да шокира всичките си почитатели. 

Е, редно е да отбележим, че Меган Маркъл честичко нарушава всякакви традиции. Все пак този път нещата не зависят от нея, а бебето й ще получи такъв дар, че всеки би завидял.

Бременната Меган Маркъл очарова модните критици, а принц Хари хвърли голяма бомба, намеквайки, че бебето... (СНИМКИ)

Диамантеният експерт Грант Мобли е убеден, че това ще бъде брошката „Цвете от Ботсвана“, изработена от жълто злато и имаща 11 прекрасни крушовидни диаманти. Изработена е под формата на стъбло от просо - основната земеделска култура на тази страна.

 

Меган Маркъл блесна със скъпа рокля и показа голямо бременно коремче (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тя е подарена на Елизабет II през 2007 година от президента на Ботствана. Кралицата я носи само 2-3 пъти: по време на пътуване до Париж и състезания в Аскот.

Меган Маркъл с грандиозен гаф, наглостта й е огромна! (СНИМКИ)

"Ботствана е от голямо значение за Меган и Хари - след като пътуваха из страната заедно в първите дни на връзката си, принцът по-късно избра диамант от Ботствна за сватбения пръстен на своята любима Маркъл."

Меган Маркъл тръгна с дрехи втора употреба по официални събития! (СНИМКИ)

Ботсвана е една от най-проспериращите африкански страни благодарение на диамантената индустрия. Преди  да се открият скъпоценните камъни, там цари бедност и разруха.

Меган Маркъл се оказа по-нагла от очакваното! Окраде покойна принцеса и колежка (СНИМКИ)

Мобли също така прогнозира, че ако се роди момиче, Меган ще й предаде своите диамантени обеци, които тя носеше в един от най-важните дни в живота си – сватбения./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 10.04.2019 17:13

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Леле

Леле 11.05.2019 5:38

Кой се интересува от двата търтея в това семейство. Откъде я изкопа Хари тая дърта ,грозна ,кривокрака с мазна ,пъпчива кожа и разведена АРТИСКА от някакви незначителни филми.