logo

Ценни съвети: Как да се облечем, за да се  омъжим

Ценни съвети: Как да се облечем, за да се омъжим

Стилисти разкриха какво трябва да носим, ако искаме да си хванем съпруг

В преследване на последните модни тенденции често момичетата губят индивидуалността си и престават да бъдат женствени.

Жена се разведе след 20 години брак заради обаждане от непозната

В същото време много от тях продължават да мечтаят да се омъжат, но не осъзнават че мъжете не се привличат с огромни и грозни маратонки, без значение колко модерно е това в момента. 

Експерти и специалисти решиха да разяснят на бъдещите дами как трябва да се обличат и да им дадат ценни съвети какви дрехи да носят, за да получат бленуваното предложение и то в близко бъдеще.

Учени разкриха колко пъти трябва да се омъжи една жена, за да е истински щастлива

Грациозни обувки

Без значение какви щури дизайнерски идеи стават модерни за новия сезон, класиката си е класика. Няма нищо по-женствено от обувки на висок ток.

Според много хора те са непрактични и малцина се осмеляват да ги носят и да прекарат целия ден на неудобните токчета, но те ще ви гарантират вниманието и погледа на всеки мъж. 

Тя не разбираше защо мъжът й иска развод, докато не погледна в тетрадката на сина си

Дълбоко деколте и мини надолу

В опитите си да привлекат мъж някои жени вадят "Тежката артилерия" и се пременяват в разкрепостени тоалети - прозрачни блузи с дълбоко деколте или пък ултра къси полички, гарнирани с 15-сантиметрови токчета. 

Същите тези жени след това се чудят защо никой не ги приема на сериозно.

Факт е, че един мъж всъщност избира елегантна жена за своя спътница. Дамата им трябва да им физически дадености, но да не ги излага на показ. "Крещящите" тоалети могат да напомнят само на героинята на Джулия Робъртс от филма "Хубава жена".

Мъж упрекна жена си, че вече не е красива, но достойния й отговор го накара да...

Подчертайте талията

Не е необходимо да имате размери на модел, за да подчертаете талията си с колан. Подобни действия от страна на жените действат като наркотик на всеки мъж.
Спрете да се криете зад широки блузони, рокли без талии или суитчъри.

Все пак не е добре и да се втурвате в другата крайност, като избирате тоалети изцяло по вас. Добре е да оставите малко и на мъжкото въображение. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 27.03.2020 11:35

Виж,туй за маратонките е вярно.Да не се забравя,че Клеопатра е "свалила"Цезар с обувки с токче а не с джапанки,например.