Ароматно, просто, бързо: Как да приготвим любимото пиле на Меган Маркъл

https://jenata.blitz.bg/vkusotii/aromatno-prosto-brzo-kak-da-prigotvim-lyubimoto-pile-na-megan-markl Jenata.blitz.bg
Ароматно, просто, бързо: Как да приготвим любимото пиле на Меган Маркъл

Без значение какви „изненади” очакват членовете на кралското семейство от Меган Маркъл, то едно е неоспоримо, а именно кулинарните й умения. Ето защо, ако все още не сте решили какво ще готвите, то ще ви разкрием коя е любимата рецепта на херцогинята на Съсекс.

Никога в живота си не сте яли такава вкусотия! Запретнете ръкави и си направете патладжан кебап (СНИМКИ)

Става въпрос за пилешко в специален сос.

От jenata.blitz.bg ви припомня, че преди американската актриса да започне връзката си с принц Хари, поддържаше личен блог, в който споделяше своите кулинарни умения.

През почивните дни тя обичаше да приготвя пиле, което да прави във фурната. По думите й, който го е вкусил, веднага е останал пленен.

Пиршество за душата: Пълнен патладжан със сиренце по автентична гръцка рецепта

Филипинско пиле от Меган Маркъл

Продукти:

1 пилешко филе около килограм

2 с.л. олио

1 лук

2 скилидки чесън, минат през преса

1/3 ч.л. ябълков оцет

2/3 ч.л. соев сос

1 с.л. черен пипер

Дафинов лист

Лимон по желание

Уникална вкусотия с патладжанче, в която ще се влюбите от първата хапка

Приготвяне:

Първо загрейте олиото в по-дълбок тиган. След това нарежете пилешкото филе и го запържете до златисто кадяво.

Изкарайте пилето от тигава и в същата мазнина сложете лука и чесъна. Към тях добавете всички останали подправки и накрая отново пилешкото.

Намалете градусите на котлона и сложете капак на тигана. Оставете всичко да къкри около 40 минути или докато пилешкото омекне.

Чудно вкусна патладжанена закуска (СНИМКИ)

Друга известна рецепта на Меган Маркъл е тази за нейния бананов хляб,  в който херцогинята на Съсекс има и личен принос, добавяйки две специални съставки, които придават уникален аромат и вкус: шоколадов чипс и джинджифил./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай
5 Коментара
Мия
преди 4 години

Снимката не е на пилешко филе .

Откажи
Име
преди 4 години

Като преписвате, поне преписвайте правилно... Какви са тия "1/3 ч. л.", "2/3 ч. л."? На килограм пиле?!? В оригинала (baby.ru) е 1/3, респ. 2/3 чаша.. логично.

Откажи
Рали
преди 4 години

Вредно, мноооого ВРЕДНО

Откажи
Лилия
преди 4 години

Мисля,че сте объркали дозите

Откажи
иху
преди 4 години

тя нали беше веганка...

Откажи