Ако обичате да хапвате картофки по какви ли не начини, то тогава тази рецепта е точно за вас. Този път ще експериментираме малко, но пък няма да ударим бюджета на домакинството ви.
Това е тайната за най-вкусното пилешко, топи се в устата
Тази рецепта е много лесна, а ястието ще стане готово за 45 минути. Гарантираме ви, че приготвени по този начин, картофите имат уникален вкус и буквално се топят в устата.
Приготвянето на картофите по този начин, ще им придаде леко италиански привкус. Е, няма да ви губим повече времето в многословие, а ще ви разкрием рецептата, по която полудяха всички у дома.
Нов метод разкрива как да приготвим крехко и сочно пилешко месце
Продукти:
1 кг. картофи - пресни и дребни - нарязани на четвъртинки
2 с.л. песто
сол и черен пипер на вкус
200 гр. настърган кашкавал
Това пилешко изкушение плени всички вкъщи
Приготвяне:
Включете фурната на 200 градуса.
В голяма купа смесете нарязаните картофки, заедно с пестото. После, след като хубаво ги разбъркайте, сложете полученото върху хартия за печене. Добавете сол и черен пипер на вкус. Печете в предварително загрята фурна за 20 минути.
Малко преди да ги извадите настържете кашкавал отгоре и допечете до златисто. Бон апети! /jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!