Нов метод разкрива как да приготвим крехко и сочно пилешко месце

Нов метод разкрива как да приготвим крехко и сочно пилешко месце

Става много лесно и само за минути, дори не е нужна марината

Колко пъти сте ходили в хубав ресторант, поръчвали сте си пилешко месо, а то е било божествено, вкусно и много сочно? 

Всички полудяха по това ястие на масата, приготвя се елементарно

Когато сте се опитвали обаче да го направите у дома винаги става сухо и много жилаво? Не сте ли се питали каква е тайната на големите готвачи и как го приготвят така добре. Къде ли бъркате.

В следващите редове ще ви разкрием тайната за приготвянето на крехко и много сочно пилешко месце у дома. Става много бързо и наистина елементарно. 

Всичко наистина е много просто, не ви трябва никаква марината, а подправките, които ще използваме, се слагат на вече готовото ястие. 

Едва ли някога сте опитвали толкова вкусна царевична супа, а приготвянето й е като детска игра

Продукти:

300 гр. пилешко месо

60 гр. зехтин/масло

сол и черен пипер на вкус

Такъв вкусен ориз през живота си не сте яли!

Приготвяне:

Загрейте зехтина/маслото в малък тиган.

След това поставете пилешкото месо. Много е важно да не го кълцате на малки парченца!

След 5 минути обърнете пилешкото филе.

Покрийте тигана с капак и намалете градусите. На слаб огън оставете пилешкото още 10 минути.

Воала! Нашето перфектно пилешко месце е готово. Махнете тигана от котлона и поставете пилешкото в чиния, в която ще го сервирате. 

Сега може да го поръсите със сол и черен пипер на вкус. Гарантираме ви, че месото просто ще се топи в устата ви. Звучи лесно, нали? Бон апети! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай