logo

Американско чудо стяга корема и топи килограмите за дни 

Американско чудо стяга корема и топи килограмите за дни 

Просто упражнения може да ви отърве от излишните мазнинки

Всяка излишна калория има тенденцията да се задържи в тялото ни. То функционира по такъв начин, че трябва да получава определено количество калории за жизнената си дейност, но не повече. Всичко излишно, може да се залепи на фигурата ни, да промени пропорциите и външния ни вид. 

Тази вълшебна маска ще направи чудеса с кожата ви

Излишните мазнини от повечето поети калории се лепят както на тялото, така и на вътрешните ни органи и така ние просто започваме да затлъстяваме.

Затлъстяването трябва да се преборва във възможно най-кратък срок, преди организмът да започне да има проблеми. За да отслабнете значително, американските фитнес гурута са разработили специално упражнение, което ефективно се бори с наднорменото тегло и увиснало коремче. 

Вълшебна маска за лице, която ще ви избави от бръчките за дни

Упражнението не е сложно и може да се извършва дори от тези, които хич не обичат да спортуват. Само след 10 дни резултатите са на лице - ще се отървете от излишни килограми, значително ще подобрите външния си вид и ще стегнете кожата на корема си. 

За да направите изпълнението трябва да се прави. Вземете малък предмет, дълъг около 40 сантиметра, който можете да държите с две ръце. 

Лекарите буквално онемяха! Тази маска ще ви отърве от бръчките!

Хванете обекта с две ръце на ширината на раменете. Бавно вдигнете ръцете си над главата и задръжте в това положение за няколко секунди. След няколко секунди спуснете ръцете пред себе си, така че да са успоредни на пода. След това започнете да издишате бавно поетия въздух и клякайте. После бавно започнете да се издигате до изходна позиция и междувременно да си поемате дъх.

Продължете да правите упражнението в продължение на 10 минути всеки ден. 

Козметиците си траят, защото тази вълшебна маска ще ги остави без работа!

Изпълнявайки това упражнение в продължение на 10 дни, много бързо ще отслабнете и ще стегнете кожата на корема си - тя ще стане по-еластична и здрава.

Американските упражнения дават гарантирани резултати, но при условие, че ги изпълнявате системно./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай