logo

Как солта премахва бръчките само за 5 дни

Как солта премахва бръчките само за 5 дни

Рецептата е много проста, а съставките се намират във всеки дом

Солта е идеална за решаване на проблемите с външния вид, с които се сблъскваме на всяка възраст. Тя влияе благоприятно на кожата ни, повишава еластичността й, тонизира, стяга я и премахва подпухналостта. 

Не е истина какво ще се случи с тялото ви, ако всеки ден вдигате краката си за 10 минути

Маската от сол е отлично средство, което помага да се справите с промените на вашата кожа, които настъпват с напредването на възрастта. 

Рецептата е много проста, а съставките се намират във всеки дом.

Добавете половин чаена лъжичка сол към чаена лъжичка масло. Сложете ги в малко преварена вода. Всички съставки трябва да са със стайна температура. Вместо вода може да използвате прясно сварен зелен чай. 

Учени разкриха колко лук трябва да ядем, за да се спасим от рака

Преди да нанесете маската на лицето, е задължително да го почистите с подходящ продукт. След това нанесете сместа равномерно върху кожата на лицето си с потупващи движения. 

Движенията ви трябва да са леки, не натискайте и не търкайте маската върху лицето си. За да засилите действието, леко потупвайте кожата си с движения отдолу нагоре с мокри ръце. 

Тази възраст е фатална за мъжете и жените

Не дръжте маската дълго. Нека тя остане върху кожата на лицето ви между 3-15 минути, в зависимост от това колко е чувствителна кожата ви. След това внимателно изплакнете с топла вода и нанесете немазен крем. 

Тази маска е просто перфектна за кожата на лицето и шията, но и за всички останали части на тялото, където са се появили бръчки, а кожата ви е станала отпусната. 

Важно е никога да не прилагате маската върху раздразнена кожа, по която има рани и възпаления. 

Учени посочиха навиците, които удължават живота с 10 години! Без никакви болести

Може да направите курс от 10-12 процедури в рамките на толкова дни. Уверяваме ви, че ефектът ще е видим и то още след 5 дни от старта на приложението й. 

Тази проста домашна маска по никакъв начин не отстъпва на скъпите козметични продукти. Това е чудесно средство, което подмладява стареещата кожа.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!