logo

Лицето казва много за здравето ви! Разгледайте го внимателно, преди да е станало прекалено късно!

Лицето казва много за здравето ви! Разгледайте го внимателно, преди да е станало прекалено късно!

Още от дълбока древност китайците са смятали, че всяка част на лицето е пряко свързана с определен вътрешен орган. Ако правилно разчетете знаците, които ви дава лицето,  ще можете да разберете за проблемите, които мъчат вашия организъм.

Кожата е най-големият ни орган, който може да подскаже за появата на много здравни проблеми. Китайците казват, че човешкото лице абсолютно точно подсказва какво се случва в организма. Когато по него се появят пъпки, кожата ви се възпали, или пък промени цвета си, това означава, че някой вътрешен орган се нуждае от лечение. 

Косата ви може да сигнализира за опасни болести, не подценявайте тези признаци!

Днес ще ви разкажем как правилно да разчетете картата на лицето си, за да разберете в какво състояние се намират вътрешните ви органи. Доверете се на хилядолетна мъдрост на китайците и запазете здравето си! Но ако обривите не спрат да се появяват, потърсете консултация с лекар!

В областта между веждите: проблеми с черния дроб

Ако в тази област се появят пъпки, това означава, че в организма ви има прекалено много токсини. Това може да бъде причинено както от злоупотреба с медикаменти, така и от месо.

Страшна болест превърна 54-годишна жена в затворник! Фатима живее в пълен мрак и се страхува да излезе от дома си заради... (СНИМКИ)

Време е да започнете да се храните здравословно, да обърнете внимание на спорта и да дишате повече чист въздух. 

По носа: проблеми със сърцето 

Ако по носа си имате много черни точки, това говори за проблеми със сърдечно-съдовата система. Време е да отделите повече внимание на кръвното си, да контролирате нивото на холестерола и да започнете да спортувате.

9 прости метода, с които ще удължите живота си

Зеленият чай също може да даде много положителни резултати. 

Под очите: проблем с бъбреците

Ако областта под очите ви се възпалява често, първото, което трябва да направите, е да се откажете от вредните навици като алкохол и тютюнопушене. Освен това е добре да употребявате големи количества вода, да включите в менюто си повече плодове и да нормализирате съня си. 

По челото: проблеми с пикочния мехур и тънките черва

Причината за възпаленията по челото са стресът, недоспиването и излишъкът от мазнини и захар в организма. Постарайте се да се наспивате по-добре и започнете да консумирате повече плодове и зеленчуци в суров вид.

Откриха начин, който може да предотврати преждевременната смърт

Отказът от алкохол също ще се отрази положително на здравословното ви състояние. 

По бузите: проблем с белите дробове

Прекалената консумация на сладко, пушенето и мръсният въздух - всичко това може да стане причина за възпаление или поява на пъпки в областта на бузите. Ако и вие имате подобен проблем, е крайно време да оставите цигарите, да започнете да се храните правилно и най-важното - да се разхождате по-често на чист въздух! 

В областта на устата и брадичката: проблеми със стомаха

Всичко, което е нужно да направите, е да промените начина си на хранене. Преминете към здравословна и балансирана диета. Ограничете мазнините, неестествените добавки и оцветители. Пийте по-малко кафе, яжте повече плодове и си лягайте по-рано, за да можете да се наспите както трябва.

В областта на долната челюст и шията: проблем с хормоните

Появата на пъпки и възпаления в тези области може да се дължи на  голямото количество сол в организма, дехидратация и бавен метаболизъм. Използвайте само чиста вода, откажете  кофеина и подправките. Нуждаете се от медитация и ароматерапия! /jenata.blitz.bg

Коментирай