logo

Не докосвайте тези храни! Те са убиец на имунитета!

Не докосвайте тези храни! Те са убиец на имунитета!

За да развие силен имунитет, човек трябва да спазва правилен режим на хранене

В сезона на грипа и настинките от изключително важно значение е силният имунитет. Той е гаранция, че ще боледуваме по-малко и ще се чувстваме във форма дълго време. 

Факт е, че правилното функциониране на имунната система осигурява на тялото ни защита срещу всички видове вирусни инфекции и заболявания, причинени от бактерии.

И всичко това, защото тя бързо разпознава навлизането на чужди клетки в организма и произвежда антитела, които ги унищожават навреме.

Като цяло  хората с диабет са със слаб имунитет. Това се дължи на високото ниво на захар, което забавя действието на белите кръвни клетки. Хората с хронични заболявания също са по-склонни да се разболяват.

6 продукта, които борят вирусите по-добре от чесъна

Имунната ни система е пряко зависима от храненето. Когато организмът разполага с всички необходими витамини, минерали и други вещества, имунитетът ще бъде силен.  

За да развие силен имунитет, човек трябва да спазва правилен режим на хранене, защото някои храни могат значително да разрушат защитните механизми на човешкото тяло.

Започваме със сиренето. Колкото и да не ви се вярва, то може да унищожи имунната система. Работата е там, че в него се съдържа опасната бактерия листерия, която в големи количества може да наруши работата на имунната система.

Спрете да ядете тези храни преди да сте развили рак!

Ако ядете малко сирене, стомашно-чревният сок ще успее да унищожи тази бактерия.

Алкохол

Много хора смятат, че алкохолът възстановява имунитета на човека. Всъщност това не е така.

На първо място, алкохолът убива панкреаса и черния дроб. И на второ, той съдържа много захар, която захранва бактериите, а също така кара вече увредения панкреас да работи по-бързо, за да произвежда инсулин, който да понижи кръвната захар.

Дебелана спря алкохола и с тялото й се случи нещо невероятно СНИМКИ

Алкохолът измива всички полезни вещества от организма, както и левкоцитите, които поддържат защита срещу вируси. Рано или късно той ще извади наяве всички болежки и ще разруши митовете за ползите си.

Колбаси 

Хладините витрини са пълни с различни видове колбаси. Много хора обичат да ядат сандвичи с наденица сутрин. Бързо и засищащо, но това не води до нищо добро.  Голяма част от колбасите са пълни с трансмазнини и канцерогени. Много от тях съдържат и мононатриев глутамат.

6 храни, които ендокринолозите никога не ядат! Най-добре и вие забравете за тях

Ако все пак купувате колбаси, първо погледнете какво пише на етикета и в никакъв случай не взимайте продукти с мононатриев глутамат.  

 

Коментирай

Дядо Гочо

Дядо Гочо 14.03.2020 12:51

Каква захар съдържа алкохола, кауни?

Дядо мочо

Дядо мочо 15.03.2020 1:05

Ми такава от магазина бяла и кристална колкото захар сложиш толкова ракия ще извадиш или греша това че нее сладка не означава че няма захар в нея яж и пий по кило на ден без да работиш и да лежиш пък да видим след 5месеца дали няма да станеш 100кг кюфте наздраве☺

vis1955

vis1955 16.03.2020 15:19

За съжаление мононатриев глутамат е във всички продукти е сна пазара, аама гладен не се седи!

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 20.03.2020 12:53

http://coronavirus.eti.pw

джоко моко боко

джоко моко боко 31.03.2020 21:52

Благодаря,всичко е вярно поне за мен! Само с алкохола по мъничко ,много мъничко! Ако подържаме алкален организма си,около 7,то четох че нямам да имат да ядът бактериите ,вирусите и раковите клетки. Чел съм някъде че хора болни от рак са се възстановявали,с алкализиране на организма. Дано !

Profesor Doktor Sina na Ainstein

Profesor Doktor Sina na Ainstein 19.11.2020 18:07

natrieviq glutamat e otjivelica v momenta ima novo suedinenie 6 pati po silno ot nego , kakto i aspartama e i v istoriqta sega se polzva amoniev karamel i ksantanova guma i difosfati na glutamina