logo

Падна огромна тайна на Елизабет II

Падна огромна тайна на Елизабет II

Експерти разкриха до какви методи прибягва Нейно Величество всеки ден, за да се наспива добре

Експерти от компанията Everynight.com разкриха тайните на добрия сън, които използва и британската кралица Елизабет II, съобщава The Sun.

На 95-годишна възраст Нейно Величество все още има строг график, към който стриктно се придържа всеки ден. А от Everynight.com не изключват дългия й живот да се дължи именно на активността и хигиената й на сън.

Но каква точно е рутината на Елизабет II  и какво я прави толкова успешна?

За да се наспи добре, монархът се опитва да си ляга по едно и също време. По правило преди това тя изпива чаша шампанско, след това чете малко в леглото и заспива в 23 часа.

Задължително сложете тези растения в дома си за добро здраве и сън

И въпреки че някои специалисти казват, че обикновено не е добра идея да се консумира алкохол преди лягане, една малка чашка може да насърчи релаксация, без да нарушава съня.

Кралицата спи по осем часа и половина и става в 7:30 часа сутринта.

Когато съпругът й принц Филип бе все още жив, двамата са спели в отделни спални. Според експерти това им е помогнало да се наспят достатъчно, тъй като хъркането и движенията на другия пречат на човек да заспи дълбоко. А това несъмнено се отразява на качеството на нощната почивка.

Консумацията на леки и наситени с протеини ястия също помага за подобряването на съня. Елизабет II обича рибата и зеленчуците и предпочита плодове за закуска.

Тези грешки по време на сън могат да ви състарят значително

Също така всеки ден кралицата прави леки упражнения под формата на ходене - полезен метод за освобождаване на ендорфини, който води до по-спокоен нощен сън. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай