logo

Разпънаха на кръст секси моделка от Victoria's Secret заради това, което прави с тялото си (СНИМКИ 18+)

Разпънаха на кръст секси моделка от Victoria's Secret заради това, което прави с тялото си (СНИМКИ 18+)

Моделките на Victoria's Secret са еталон за секси жени. 23-годишната Кели Гейл, която е едно от лицата на световноизвестната марка за дамско бельо, обаче за се забърка в огромен скандал. 

Секси моделки на Victoria's Secret се показаха по сутиени без капка срам, а мадама почна да ги обарва по гърдите - причината е смайваща (ВИДЕО)

Хиляди жени направо я разпънаха на кръст заради това, което прави с тялото си. При това не от вчера, ами от дълги години.

Падна голяма мистерия, свързана със секси моделките на Victoria's Secret и пухкавите жени (СНИМКИ/ВИДЕО)

Всичко започна с едно видео, което Кели Гейл публикува в личния си Instagram профил. Заради разярилия се скандал Кели бързо го изтри.

Важно е да уточним, че 23-годишната Кели Гейл много внимателно следи диетата си и следва много строг режим на хранене.

Сексапилната моделка на Victoria's Secret Сабрина преживя огромен кошмар! Тялото й е направо обезобразено от... (СНИМКИ)

Момичето реши да се пошегува с любителите на нездравословна храна и ката сама се набута в центъра на скандала. В своя Instagram тя публикува видеоклип, в който играе спорт пред посетителите на ресторант за бързо хранене In-N-Out в Калифорния.

Във видеото Гейл скача на въже пред стъклените врати на заведението.

В края на действието моделката получила зеленчукова торба като награда за цялата тренировка. Както се очакваше, видеото предизвика негативна реакция в мрежата и Кели бързо го изтри.

Много хора критикуваха модела за правене на фитнес упражнения точно пред ресторанта.

Секси моделката на Victoria's Secret Кандис направи шокиращи разкрития за раждането на второто й бебе (СНИМКИ)

„Странно действие, искаш да се подиграваш с бургери и пържени картофи?”; „Оказа се, че не е много умно”; „Защо караш другите да се чувстват неловко?”; „Опиташ се да накараш посетителите да се чувстват виновни за това, че ядат?”; „Всеки има право да хапва това, което иска” – са само малка част от негативните коментари, които 23-годишната секси мадама си навлече.

Имаше обаче и такива, които подкрепиха момичето в коментарите, казвайки, че по този начин тя насочва вниманието към здравословния начин на живот. Ако в миналото моделите бяха критикувани заради факта, че прекаляват с хапването на хамбургери и пица (въпреки че всъщност те не разполагат с тези продукти в диетите си), сега в мрежата са намерили нещо, за което да се оплакват. 

И все пак нека ви покажем как изглежда Кели Гейл и сами да прецените редно ли е да се яде здравословно и да се спортува или не. Сами решете. / jenata.blitz.bg