logo

Серена Уилямс се съблече дибидюс гола заради здравето на милиони жени и… рака на гърдата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Серена Уилямс се съблече дибидюс гола заради здравето на милиони жени и… рака на гърдата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Проблемът с развитието на онкологичните заболявания напоследък стана много, много сериозен. Специално внимание се отделя на вида рак, на който жените са най-податливи. А именно ракът на гърдата.

Всяка дама, която не харесва себе си или се съмнява в женствеността си трябва да прочете уникалната история на младата Лорън (СНИМКИ 18+)

За да разкаже колко е важно да се грижат жените за здравето си и как периодично трябва сами да се преглеждат известната тенисистка Серина Уилямс реши да предприеме решителна стъпка. Тя се съблече, за да привлече вниманието на света и на красивата половина на човечеството към риска от развитие на рак на гърдата.

Известната спортистка се показа гола на снимки и видеоклипове в интернет мрежата. Тя държеше да отбележи, че първо – фигурата й като на 37-годишна жена съвсем не е идеална и второ, че е майка на едногодишна дъщеричка, но и успешен спортист.

Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)

На видеото, на което тенисистката изглеждаше напълно без дрехи, пееше песен. Основните думи, на които се наблягаше в нея бяха „Докосвам се”. По този начин тя настоява всички жени да не пренебрегват самооценката на тялото си, така че в случай на рак на гърдата, в ранните етапи да открият опасна болест.

Инициативата за провеждане на подобно действие в интернет принадлежи на австралийската общност, която следи онези, които не са достатъчно щастливи да бъдат жертва на онкологията, и помага на жените и техните семейства да се справят с болестта.

„Да, трябваше до известна степен да напусна комфортната зона, в която живеех. Но аз трябваше да го направя – трябваше да се съблека, за да ви напомня, че ракът не избира жертвите си по възраст или цвят на кожата. Надявам се, че видеоклипът ми ще помогне на жените да се грижат по-добре за здравето им”, коментира Серена Уилямс.

Програмата, заради която тя се съблече се нарича „Докосвам себе си” - #ITouchMyselfProject. Тя започва през 2014 година, след като солистката на австралийската рок група Divinyls - Кристин Амфлет, която е била само на 53 години, умира от рак на гърдата.

Лекари ще ви кажат да не се притеснявате, но тези симптоми крещят, че имате рак на гърдата!

Милиони жени от различни страни по света се борят с рака на гърдата. Затова от jenata.blitz.bg ви призоваваме – мили дами, докосвайте се, проверявайте тялото си и при най-малкото съмнение посетете лекар. Разбира се не забравяйте и профилактичните прегледи при мамолог. А каквото и да се случва не забравяйте да вярвате в чудеса и да си повтаряте, че от всичко може да излезете като победителка. / jenata.blitz.bg

Коментирай

читател

читател 29.11.2018 7:14

"Лекари ще ви кажат да не се притеснявате, но тези симптоми крещят, че имате рак на гърдата!"........Престанете с глупостите!

неее

неее 30.11.2018 15:17

Да, бе, много болни от рак на гърдата. Имат готови изображения и отивате с матопатия и излизате с рак. Има болница - трябват болни

йана

йана 01.12.2018 0:04

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz

Хамер

Хамер 24.12.2018 14:37

Онкология на лявата гърда е възможно да се появи след неочаквана тежка травма-конфликт, свързан с отношението майка-дете. Дясната гърда отговаря за отношенията между брачно или друго партньорство.