logo

Забравете за това лекарство, увеличава шанса да пипнете К-19

Забравете за това лекарство, увеличава шанса да пипнете К-19

Мащабно проучване на експерти разкрива и че употребата му може да доведе до фатален край, разболеем ли се от коронавирус

Медицински експерти стигнаха до кошмарни изводи след мащабно проучване. Според тях има няколко лекарства, които повишават вероятността от заразяване с коронавирус. 

Не изхвърляйте корите от мандарини – правят чудеса

Според експертите тези лекарства могат да бъдат много опасни, тъй като водят до увеличаване на броя на клетъчните ACE2 рецептори в белодробната циркулация на човека, с които в случай на инфекция с коронавирус, протеините на заразата също се свързват. 

Експертите посочват и каква грешка не трябва да се допуска при лечението на коронавируса в домашни условия, защото тя може да завърши фатално. 

Според тях приемането на инхибитори на ангиотензин-конвертиращия ензим (ACE) Ии блокери на ангиотензин-рецепторите (ARB) II, предписвани и препоръчвани на възрастни хора със сърдечно-съдови заболявания, увеличава вероятността от заразяване с коронавирус.

Тъй като пациентите, получаващи ACE инхибитори и ARB, имат повишен брой ACE2 рецептори в белите си дробове, рискът от тежка коронавирусна инфекция се увеличава. В проучването са участвали 1099 пациенти с COVID-19, лекувани в Китай.

Хората от тази кръвна група живеят най-дълго

Лекарят и телевизионен водещ Александър Мясников разкри коя е грубата грешка при лечението на коронавируса у дома, която може да ни убие и води до смърт. 
По думите му К-19 е респираторен вирус, той е част от групата на острите респираторни инфекции.

По думите му това заболяване преминава само по себе си и изисква само помощни средства.

Хората обаче чуват това и само кимат, докато не се изправят сами срещу него. 

Кръвната група издава огромна тайна за вас

Той припомни думите на свой колега, а именно, че трябва да поздравите и да почерпите докторът, който не ви предписва никакви лекарства. Докторът поясни, че е трудно да не се предпише нищо на пациент, който се обажда всеки ден и информира за влошено здравословно състояние.

Александър Мясников каза, че някои пациенти започват да приемат хормони и антибиотици у дома, което е абсолютно грешно. 

 

Психолог разкри как кръвната група определя съдбата ви

"Не може да използвате у дома за лечение на остри респираторни инфекции това, което се използва в болниците за лечение на тежка вирусна пневмония. Страничните ефекти могат да бъдат фатални", категоричен е той. 

Докторът подчертава, че е важно при острите респираторни инфекции да се храните пълноценно и да пиете повече течности и витамини./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Да,бе!

Да,бе! 23.01.2021 17:07

Този руският Мангъров ли е?Мерси.

Да бе

Да бе 24.01.2021 7:40

А когато Маясников се зарази, ще отвори домашната аптека и ще вземе от всичко по малко. Лесно е да четеш конско ама няма ефективно лекарство и някои хора умират така че в отчаянието си ще се хванат и за сламка.