logo

Бащата на Меган Маркъл й нанесе жесток удар

Бащата на Меган Маркъл й нанесе жесток удар

Томас изрече отровни неща по адрес на щерка си

За всички вече е известно, че Меган Маркъл и баща й Томас са в лоши отношения, а преди време дори стана ясно, че кралската двойка е забранила на дядото да вижда малкия Арчи.

Разкриха пикантни тайни за любовния живот на принц Хари и Меган


Херцозите на Съсекс от месеци вече се подвизават в луксозно имение в САЩ и въпреки че са на хвърлей разстояние от Томас Маркъл, то той все още не познава внука си. 

Изплува тайна от живота на Меган Маркъл, преди да се залюби с принц Хари

Мъжът е до болка откровен и разкрива поредна доза скандални неща за двамата рояли, които според него въобще вече нямат право да се наричат кралски особи.


Томас критикува остро Хари и Меган, след като на бял свят излезе биографичната книга за тях "В търсене на свобода", написана от светските хронисти Омид Скуби и Каролин Дюран. 

Сензационни новини за „Мегзит“! Кралицата готви нов удар за Меган и Хари СНИМКИ

Принц Хари и Меган Маркъл дебело подчертаха, че по никакъв начин не са участвали в създаването или издаването на книгата, в която има оплаквания към членове на кралското семейство. Томас обаче призова херцозите "да не хленчат и да не се оплакват".

 

Меган и Хари изнагляха безумно! Всички са бесни! СНИМКИ

"Обичам дъщеря си, но не се гордея с това коя е днес", заяви още той. 

"Меган и Хари наистина ме дразнят. Нямат право да се зоват рояли и да използват вече марката Sussex Royal", категоричен е Томас. Според него Меган е сглупила бягайки от Великобритания. Той критикува решението на влюбените да се отделят от кралското семейство още през февруари. 

Тайни от Бъкингамския дворец: Меган съсипала семейството на Кейт и принц Уилям! СНИМКИ
 


Припомняме, че на 1 април официално Хари и Меган престанаха да изпълняват задълженията си към Короната. Те се преместиха в Съединените щати и се опитват да развият собствен бизнес.

В следващите месеци те ще бъдат издържани от бащата на Хари - принц Чарлз, който ще покрива разходите им, докато херцозите на Съсекс си стъпят на краката.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай