logo

Изплува тайна от живота на Меган Маркъл, преди да се залюби с принц Хари

Изплува тайна от живота на Меган Маркъл, преди да се залюби с принц Хари

Оказва се, че херцогинята на Съсекс е носила нещо задължително със себе си в самолета

Преди съдбовната среща на Меган Маркъл и принц Хари, актрисата поддържаше активно лайфстайл блога си. Въпреки че, когато двамата решиха да се обрекат на вечна вярност, тя бе принудена да го закрие, част от информацията не е загубена завинаги. 

Меган и Хари изнагляха безумно! Всички са бесни! СНИМКИ

Оказва се, че някои от навиците на херцогинята на Съсекс може да се окажат много полезни. Тя има основно правило и нещо много важно, което носи винаги със себе  и, когато се качва на самолет. 

Сензационни новини за „Мегзит“! Кралицата готви нов удар за Меган и Хари СНИМКИ

Поради професията си, звездата от сериала "Костюмари" често е трябвало да пътува и определено е наясно какво може да се случи по време на полет и какво е добре да има под ръка. 

Тайни от Бъкингамския дворец: Меган съсипала семейството на Кейт и принц Уилям! СНИМКИ

Оказва се, че Маркъл винаги е носела със себе си ароматизирани кърпички за дрехи. Те предават уникален аромат на чисто на всичко и няма опция вещите ви да замиришат зле по време на дълъг път.

 

Кралски биограф изнесе шокиращи факти за Елизабет II и Меган Маркъл

Този гениален лайф хак позволява нещата в куфара ви да запазят свежестта си за много дълго време. Бъдещата съпруга на внука на британската кралица съветва да ги поставяте между тениските и роклите си. "Дрехите ви ще миришат свежо, когато пристигнете на дестинацията си, а и когато се връщате у дома".

Жестока драма в кралското семейство заради Меган Маркъл

Всъщност още преди пандемията Меган е била маниачка на тема чистота и блясък. Настоящата съпруга на принц Хари много дължала да дезинфекцира всичко и винаги имала продукт за тази цел. Това правела не само у дома, но и в самолета, преди да се докосне до каквото и да било, разкриват нейни близки. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Иван

Иван 15.07.2020 6:52

Е няма по- тъпа статия от тази. Безброй ненужни глупости, без никакъв смисъл и значение да някого под уж интересно и подвеждащо заглавие.