logo

Разкриха пикантни тайни за любовния живот на принц Хари и Меган

Разкриха пикантни тайни за любовния живот на принц Хари и Меган

Вдигнаха завесата около отношенията им и кой е казал „Обичам те!“ за първи път

Още от началото на техните взаимоотношения през 2017 година и досега връзката на принц Хари и Меган Маркъл  е изключително обсъждана. В новата биографична книга Finding Freedom, от Каролин Дуранд и Омид Скоби се показват детайли от отношенията им и по-точно се разкрива това кой е казал „Обичам те!“ за първи път. 

Важно е да се отбележи обаче, че принц Хари и Меган Маркъл не участват в екипа за написването на книгата.

Говорител от името на двойката разказва, че книгата е базирана на опита и впечатлението на авторите.

Ако обаче всичко в романа е вярно, то историята е изключително романтична.

В нея се разказва за началото на връзката им и за това как принцът се опитвал да впечатли Меган. Той бил чаровен и искал да ѝ се хареса, но без да намесва кралското си положение и род. След шест седмици ухажване Хари завел Меган на почивка в Африка, където отношенията им прераснали в нещо повече. 
 
Приятелка на Меган споделила, че принц Хари пръв казал „Обичам те!“, но Меган отвърнала веднага със същото. Макар да са опитали да пазят връзката си в тайна, скоро появите му в квартала на Маркъл били забелязани и отношенията им не останали толкова тайни.

Според източници обаче Меган се чувствала по-добре, когато истината излязла наяве, тъй като ѝ било трудно да пази такава голяма тайна от семейството и близките си приятели. Също се затруднявала в това да обясни на колегите и познатите си честите си пътувания до Лондон. Това определено е история с щастлив край и как обикновеното момиче се превръща в принцеса. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай