logo

Жестока драма в кралското семейство заради Меган Маркъл

Жестока драма в кралското семейство заради Меган Маркъл

Съвсем наскоро стана ясно, че принц Чарлз предвижда огромни проблеми със съпругата на сина си принц Хари

Херцогинята на Съсекс е в основата на огромна драма в кралското семейство, което по чудо не е разбило сплотеността на роялите на пух и прах. 

Кралски биограф изнесе шокиращи факти за Елизабет II и Меган Маркъл

Още откакто стана част от най-известното семейство на Острова Меган Маркъл не зачита традициите и диктува свои правила. Оказа се, че вече причината за скандалното й поведение е ясна. 

Меган и Хари изнагляха безумно! Всички са бесни! СНИМКИ

Съвсем наскоро стана ясно, че принц Чарлз предвижда огромни проблеми със съпругата на сина си принц Хари. Той призна, че тя е силна жена, но кралицата трябва да е само една. 


Този факт не се хареса на Маркъл. Тя не е искала да се примирява с факта, че застава след Елизабет Втора, Камила и Кейт Мидълтън. 

Фенове на херцогинята на Съсекс са сигурни, че Меган е жертва на унижение, дискриминация, тормоз и обиди. 

Чутовен скандал между Хари и Елизабет II заради Меган изплува наяве СНИМКИ

Всъщност доскоро Меган беше в наистина завидна позиция - тя бе обичана и уважавана както от Елизабет Втора, така и от принц Чарлз. Съпругата на принц Хари обаче е свикнала с факта да получава това, което иска, когато поиска.

Тя обаче е била поставена в сложна ситуация, защото въпреки всичко е било редно да понижи капризите и претенциите си.


Още след сватбата между двамата, те успяха да вдигнат много рейтинга на кралското семейство, точно както направиха принц Андрю и Фърги преди много време. Сега обаче Кейт просто не желае да е трета цигулка след Камила и Кейт и именно заради това е решила да е в светлината на прожекторите по друг начин. 

Принц Хари с жесток удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

На Меган й е важно да е център на вниманието - това е нейното основно мото в живота. 

Феновете на херцогинята и нейните защитници обвиниха Кейт Мидълтън, принц Чарлз и принц Уилям, че не прекарват свободното си време в бранене на Меган от медиите. Те не обръщат обаче внимание на факта, че кралското семейство винаги всъщност е подкрепяло Маркъл, въпреки че повечето й действия бяха егоистични и само в нейна облага.

Първоначално всички смятаха херцогинята на Съсекс за глътка свеж въздух и имаха огромни надежди за великолепната четворка: Уилям и Кейт и Хари и Меган, но уви. 

На Меган бяха нужни само няколко дни, за да започне да съсипва всичко по пътя си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лили

Лили 07.07.2020 16:55

Аман от чернилки с претенции!

Заешки водач

Заешки водач 08.07.2020 9:46

Тъмнокожата трябва да си знае мястото!

Silvia

Silvia 09.07.2020 1:08

Меган ще се разведе скоро и ще ограби Хари! Ще му вземе всичко !

Мария

Мария 09.07.2020 8:57

Комплексиран афро-мелез. Нагла и нахална. Много са. Трябва здраво да играе камшик. Омръзнало са ми всички комплекса ри и на запад, и на местна почва, и на изток. Здраво дърпат развитието на човечеството назад.

Tais

Tais 09.07.2020 14:37

Някой трябва да развали магията направена на принца. Дано,скоро нещо фрапиращо да се случи и Хари да се спаси от африканската хватка Май накрая ще я намерят папараците и нея аман от тая завистлива слугинска дъщеря!!!