Кралски биограф изнесе шокиращи факти за Елизабет II и Меган Маркъл

Кралски биограф изнесе шокиращи факти за Елизабет II и Меган Маркъл

Оказва се, че много британци са живели в огромна заблуда относно отношенията в семейството на роялите

Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство и изоставиха задълженията си към него през март месец 2020 година. Решението им към този момент изглежда окончателно. 

Меган и Хари изнагляха безумно! Всички са бесни! СНИМКИ

Според експерти постъпката им е продиктувана от факта, че медиите и обществото на приеха херцогинята на Съсекс, а кралското семейство не застана достатъчно категорично зад нея. 

Кралски биограф обаче разкри нещо шокиращо за времето, когато Меган все още беше част от роялите на Великобритания. Тайната е свързана именно с кралица Елизабет II и накара много хора да онемеят.

Чутовен скандал между Хари и Елизабет II заради Меган изплува наяве СНИМКИ

Оказва се, че кралицата е опитвала да направи какво ли не, за да запази Меган в семейството и всъщност я харесва много повече от Кейт Мидълтън, защото й позволява много повече привилегии. 

Кралският биограф Колин Кембъл твърди, че Елизабет II, принц Чарлз и другите членове на семейството всячески са се опитвали да направят така, че Маркъл да се почувства като у дома си. 
 

"Трябва да ви кажа, че това семейство наистина опита да направи всичко възможно, за да накара Меган да се чувства като у дома си. Такива старания не са полагани никога за никого", казва той. 

Принц Хари с жесток удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

По думите му по-малко от месец, след като херцогинята на Съсекс се омъжа за принц Хари, тя е присъствала на събитие, заедно с кралицата.

Кембъл смята, че кралицата наистина харесва Меган, защото "тя е много силна и никога не се е притеснявала да поеме контрола и да ръководи". 


Той припомня, че всъщност Меган бе поканена в кралското семейство за Коледа още през 2017 година, когато все още не бе официален член на фамилията. Това се е случило за първи път в историята. 

Освен това бившата актриса придружи кралицата на първото си събитие по-малко от месец след сватбата си.

Кралският биограф припомня, че херцогинята на Съсекс си позволи да игнорира и престъпи много от протоколните правила, които другите членове на семейството винаги са спазвали. 

Кралицата обаче никога не се разгневи, а винаги е подкрепяла съпругата на принц Хари. Тя обаче никога не е разрешавала подобни волности на други членове на фамилията./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

???

??? 01.07.2020 18:50

Банални скучни истории

Името ми е тайна

Името ми е тайна 01.07.2020 19:48

Горката стара дама. Мегън се опита да я върти на пръста си, но Елизабет е друга класа - негативите останаха в посредствената комедиантка.