logo

Меган Маркъл пак разбуни духовете в кралското семейство, Кейт Мидълтън е съкрушена

Меган Маркъл пак разбуни духовете в кралското семейство, Кейт Мидълтън е съкрушена

Драмите в двореца са породени от предстоящото излизане на книгата, посветена на живота на бившата американска актриса и съпруга й "В търсене на свободата"

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е изключително разстроена от предстоящото излизане на книгата за живота на Меган Маркъл и принц Хари "В търсене на свободата", пише The Mirror, позовавайки се на източници, близки до двореца Кенсингтън.

Прочутата авторката на книги за кралското семейство Колин Кембъл твърди, че от всички членове на знатната фамилия, заради публикуването на книгата на светските хроникьори Омид Скоби и Каролин Дюран, в чието създаване е участвала и бившата актриса, най-съкрушена е съпругата на принц Уилям.

Въпреки че обори част от теориите на американката със снимки, херцогинята на Кеймбридж била съкрушена от несправедливите, по нейно мнение, обвинения, че двамата със съпруга й са проявили изключително студено отношение към Маркъл.

В публикуван по-рано откъс от книгата се казва, че принц Уилям е съветвал брат си да не пришпорва нещата и да "загуби толкова време, колкото е нужно, за да опознае добре това момиче".

Авторите отбелязват, че херцогът на Съсекс е бил много обиден от определението "това момиче", използвано от брат му по адрес на неговата любима.

Според Кембъл, цялата работа с обидата е пълна измислица, а обвиненията към принц Уилям в снобизъм – неоснователни.

Бащата на Меган Маркъл й нанесе жесток удар

Друг биограф на кралското семейство – Дънкан Ларкомб, пък съобщи пред журналисти, че Кейт и мъжът й са "загубили съня си" заради несправедливите обвинения по свой адрес.

В книгата "В търсене на свободата" се казва още, че херцогинята на Кеймбридж не се е опитала да изгради искрени отношения със съпругата на принц Хари и цялата комуникация помежду им била белязана от "студена вежливост".

Жестока драма в кралското семейство заради Меган Маркъл

Ларкомб отбелязва, че като цяло Мидълтън е затворен и мълчалив човек и фактът, че не е засипвала с хвалебствени слова американката, която е очаквала точно това от всички, не означава, че не е опитала да се сприятели с нея. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Здрасти

Здрасти 10.08.2020 14:45

Добро утро. От негърка какво да се очаква освен егоизъм, не благодарност, наглост и всички подобни епитети.

Fani

Fani 10.08.2020 15:13

Нагла негърка,направиха много компромиси ама черното нахално.Като разведена не трябваше да е с тиара и воал но и това преглътнаха,бъдещ крал ,принц Чарлс а отведе до олтара и пак недоволна мастия!

firebg

firebg 10.08.2020 20:47

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/