logo

Нещо кошмарно се случва в двореца, Кейт Мидълтън е пред срив

Нещо кошмарно се случва в двореца, Кейт Мидълтън е пред срив

Причина за състоянието й са здравословните проблеми, налегнали съпруга й принц Уилям

В британската преса се появиха много притеснителни новини от Бъкингамския дворец. Кейт Мидълтън е под огромен стрес и с всички сили се старае да не изпадне в паника.

Причина за състоянието й е съпругът й принц Уилям, пише National Enquirer. 

По думите на анонимен източник, 37-годишният наследник на трона е изправен пред сериозен здравословен проблем, свързан със зрението, което се влошавало с катастрофална скорост.

Уилям вече се е консултирал с най-добрите лекари в Англия, за да се спаси от слепотата. Специалистите обаче все още не могат да установят каква е причината за регресията.

Меган прецака жестоко Кейт Мидълтън! Херцогинята е бясна!

По думите на близкия до семейството източник, херцогинята на Кеймбридж е изключително притеснена и едва се сдържа да не изпадне в паника. Кейт се страхувала, че съпругът й може да ослепее напълно.

"Дворецът отчаяно се опитва да пази в тайна, че Уилям се бори за здравето си. Самият той се издаде, признавайки публично, че зрението му се влошава, а след това представи всичко като шега. Зад стените на двореца обаче казват, че той се страхува да не ослепее", казва източникът пред National Enquirer. 

"Когато децата му пораснат, Уилям иска да участва във всичко, което правят - футбол, поло, конна езда... Сега всичко това е под въпрос", добавя той.

Изненада: Кейт Мидълтън и принц Уилям също се отказват от кралските си задължения СНИМКИ

Херцогът на Кеймбридж никога не е можел да се похвали с добро зрение. Той се сблъсква с проблема още като дете, но с годините ситуацията започва да се влошава. Въпреки това, на публични събития Уилям упорито отказва да слага очила и лещи.  

Причината за това му решение е повече от изненадваща.

Кейт Мидълтън с неприятни новини за принц Уилям и семейството им

В документалния филм на BBC той призна, че лошото зрение му помага да се справи с притеснението, което изпитва когато говори пред публика. Без очила за него всички хора се сливали в едно голямо петно и така не се страхувал да говори пред тях. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай