logo

Меган прецака жестоко Кейт Мидълтън! Херцогинята е бясна!

Меган прецака жестоко Кейт Мидълтън! Херцогинята е бясна!

Тя се усмихва и всеки път е облечена според случая, но не иска всичко това, твърди приятелка на Катрин Кеймбриджка

Кейт Мидълтън се чувства "изморена и хваната в капан". След като принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се отказаха от кралските си правомощия, някои от задълженията им са паднали върху плещите на херцогинята, съобщава Page Six.

Приятелка на Катрин Кеймбриджка, пожелала анонимност, твърди, че херцогинята е "изпаднала в ярост заради постоянното натоварване", на което е подложена. "Разбира се, тя се усмихва и всеки път е облечена според случая, но не иска всичко това", казва източникът.

"Тя се чувства изтощена и хваната в капан. Тя работи като генерален директор на някаква компания, който непрекъснато ходи в командировки и няма възможност да си вземе отпуск или да издигне лични граници", добавя приятелката на съпругата на принц Уилям. 

Меган Маркъл разкри истинската причина да се откаже от кралските привилегии

Въпреки че сега голяма част от събитията са отменени заради пандемията от коронавирус, херцогинята на Кеймбридж страда поради натрупаните негативни емоции и последиците от натоварването.

"Кейт разбира, че единственото кредо на кралското семейство е дълг, дълг и пак дълг. Докато херцозите на Съсекс живеят в постоянна неопределеност", добавя източникът. 

Меган Маркъл направила нещо много гнусно, за да разруши брака на Кейт Мидълтън

Между другото, в пресата непрекъснато се появяват съобщения за конфликт между двете херцогини. Според една от версиите, проблемите между двете са започнали при подготовката за сватбата на бившата американска актриса. 

Според протокола шаферките трябвало да бъдат с чорапогащник, но тъй като времето било доста топло, херцогинята на Съсекс им позволила да не го обуват. Това предизвикало възмущението на Кейт и станало причина за спречкване. 

Припомняме, че от 1 април  Хари и Меган престанаха да изпълняват задълженията си като членове на британското кралско семейство.

Британците плащат космическа цифра за лукса на Меган Маркъл и принц Хари

За да получат право да се преместят в САЩ, да работят и да развиват своя дейност, те трябваше да се откажат от обръщението „ваше кралско височество”, от държавното финансиране и от търговската марка Sussex Royal.

В следващите 12 месеца те ще могат да разчитат на помощта на бащата на Хари, принц Чарлз, който ще плаща разходите им от личните си средства.

По данни на някои медии на Острова, Хари вече се е обърнал за финансова помощ към баща си, защото в момента и той, и жена му са без работа. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мари

Мари 30.05.2020 15:32

Оставете на мира кралските особи ,кой за какво беснее мислите ли ,че обикновенните работещи хора ги вълнува това...

Я не ставайте смешни,

Я не ставайте смешни, 30.05.2020 16:55

опитвайки се да сравнявате бъдещата кралица на Великобритания, с една мургавелка. Все едно, да сравнявате Арабски жребец със селският катър.