Принцесата на Монако смрази с външен вид, какво се случва с Шарлен СНИМКИ

Принцесата на Монако смрази с външен вид, какво се случва с Шарлен СНИМКИ

Хората вече не си спомнят кога за последен път тя се е усмихвала искрено и безгрижно в присъствието на съпруга си

Коронацията на новия крал на Великобритания Чарлз III приключи.

Събитието несъмнено ще остане в историята на британската монархия като едно от най-мащабните мероприятия. На тържеството бяха поканени над 2 000 души, тълпи от хора се събраха пред балкона на двореца, а над 20 милиона души от целия свят гледаха процесията пред малкия екран.

Едни от дългоочакваните гости на коронацията бяха принцът на Монако Албер II и очарователната му съпруга Шарлен. 

Гости от цял свят на коронацията на Чарлз III, пристигнаха с чудновати облекла СНИМКИ

Известната с добрия си вкус бивша спортистка за пореден път демонстрира стил и класа. За историческото събитие тя заложи на сако с копчета и вталена пола с миди дължина в деликатен кремав нюанс, лачени обувки и елегантна шапка в тон с тоалета.

Перфектната визия обаче не можа да скрие безчувствеността на 45-годишната принцеса, която изглежда се превръща в нейна отличителна черта.

Въпреки факта, че управляващото семейство на Монако наскоро увери всички фенове на Шарлен, че тя е решила здравословните си проблеми и е преодоляла психологическите трудности, съпругата на Албер II отново изглеждаше като "тъжна принцеса".

Скандал на коронацията на крал Чарлз III, Кейт Мидълтън наруши важна традиция

Хората вече не си спомнят кога за последен път тя се е усмихвала искрено и безгрижно в присъствието на съпруга си. Почитателите й са изключително притеснени от факта, че любимката им отново изглежда сдържана, не говори със съпруга си и не се усмихва.

Не само лошото настроение на Шарлен привлече вниманието на публиката, но и промените във външния й вид. Принцесата бе изключително бледа, което не е съвсем естествено предвид щедрото монакско слънце.

А по-наблюдателните побързаха да отбележат, че е понапълняла, което в нейния случай е доста добре след тежкото заболяване, с което се сблъска преди няколко години. 

Пренебрегнаха скандално любимата внучка на Елизабет II

Струва си да се отбележи, че слуховете за раздяла между Шарлен и Албер съществуват още от сватбата им. По време на церемонията бъдещата принцеса избухна в плач, като сълзите й далеч не бяха предизвикани от щастие, а съпругът й опита да я "успокои",  нареждайки й: "Не плачи!".

Откакто са женени пък многократно се появяват слухове, че Албер не приема сериозно клетвата за вярност, която е произнесъл пред съпругата си пред олтара. 

Ситуацията бе помрачена и от факта, че от 2021 г. принц Албер се съди с бразилка, която твърди, че преди 15 години е родила дъщеря от него. И, за съжаление, по всичко личи, че въпросната дама не си измисля историята, защото едва ли би посмяла да съди монарха.

Почитателите на принцесата на Монако не спират да се надяват, че Шарлен ще намери правилния изход за себе си и най-накрая ще започне да се чувства комфортно, или пък ще сложи край на този брак. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

верно ли

верно ли 09.05.2023 14:57

да дойде да я излекувам с моя кожен лечител няма да се сети вече никога за тоя грозен мижав принц

Мдааа,

Мдааа, 09.05.2023 20:47

А,принцО добре си Апва

Работническо дело

Работническо дело 10.05.2023 10:00

бахти урода заколете всички монархисти заколете гииииииииииииииииииииииииииииии както аз ще избия соросоидите и хохолите !

КЪНЮ

КЪНЮ 11.05.2023 9:59

Да-доста време не ебана качествено! Дядо да я барне за хълбоците......

Надя Хаджийска

Надя Хаджийска 06.06.2023 12:33

Е как да изглежда с тоя дервиш до нея и тя милата за пари......Принцеса....не всичко е пари