Пренебрегнаха скандално любимата внучка на Елизабет II

Пренебрегнаха скандално любимата внучка на Елизабет II

Лейди Луиз Уиндзор няма да се появи на балкона на Бъкингамския дворец след коронацията на крал Чарлз III

В края на коронацията на Чарлз III, която ще се състои след броени дни, по традиция британското кралско семейство ще се събере на балкона на Бъкингамския дворец, за да поздрави публиката.

Оказва се обаче, че не всички членове на знатната фамилия са удостоени с тази чест. Сред големите отсъстващи ще бъде най-любимата внучка на покойната Елизабет  II и племенница на новия крал лейди Луиз Уиндзор.

По данни на The Mirror, на балкона на Бъкингамския дворец ще присъстват само онези членове на кралското семейство, които изпълняват официални задължения.

Операция "Златно кълбо": Ето как ще протече коронацията на Чарлз III, който ще наруши поредна традиция СНИМКИ

Това означава, че племенницата на монарха лейди Луиз Уиндзор и брат й Джеймс, граф на Уесекс, няма да са там. Техните родители - принц Едуард и херцогиня Софи, обаче ще излязат пред публиката заедно с Чарлз III, принцеса Ан, принца и принцесата на Уелс и техните деца: принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

"Интересно е, че децата на херцога и херцогинята на Единбург няма да бъдат на балкона. Знаем, че покойната Елизабет II имаше специална връзка с Луиз и Джеймс, но те не са сред членовете, изпълняващи кралски задължения. Следователно няма смисъл да ги поставяме на преден план", казва кралският редактор Ръсел Майерс в подкаста Pod Save The King. 

Камила нанесе тежък удар на Чарлз III

По тази причина и принц Хари, който наскоро потвърди, че ще присъства на коронацията, също няма да излезе на балкона. Принц Андрю също няма да се появи на балкона. Най-вероятно и дъщерите му -  принцесите Юджини и Беатрис от Йорк, няма да са там, тъй като те изпълняват официалните си кралски задължения само частично. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

456

456 03.05.2023 14:04

А малките деца на вечно захилената Кеит и Уилям как работят? В такъв случай и те НЕ трябва да са на балкона.

Атанасова

Атанасова 03.05.2023 17:15

456, голям глупак си, как да работят, та те са деца, а любимката за която става дума е възрастен човек!

456

456 03.05.2023 18:37

Атанасова, не четеш-на балкона ще присъстват само работещи. И точно това имам в предвид- децата като не работят, защо ще са там.?! А кой е глупак или умен си личи по приказките. Непознат да наричаш глупак.... Няма да слизам на нивото ти.

OMG

OMG 04.05.2023 19:30

Какви коментари,какво чудо? И двамата не сте добре в главата.

Загрижен глупак

Загрижен глупак 05.05.2023 5:04

Това е фундаментален въпрос за човечеството!

009

009 05.05.2023 10:33

Събрани сте безмозъчни блондинки.Чудно ми е каква е възрастта Ви.