logo

Разкриха голяма тайна за Кейт Мидълтън

Разкриха голяма тайна за Кейт Мидълтън

Експерти разнищиха нещо много любопитно за херцогинята на Кеймбридж

Експерт разнищи пореден детайл от живота на Кейт Мидълтън и разкри огромна тайна за живота на херцогинята на Кеймбридж. 

Лъсна истинската причина за раздора между синовете на принцеса Даяна

След като Меган Маркъл и принц Хари се отказаха от задълженията си към короната и кралското семейство, то прожекторите още по силно осветиха другата млада и красива дама - съпругата на принц Уилям. 

Все повече експерти се вглеждат в нея и се опитват да разкриеят повече за личността на херцогинята пред британците и света. Анализатор е стигнал до пореден любопитен детайл и разплита голяма тайна на Кейт. 

Чутовен скандал между Хари и Елизабет II заради Меган изплува наяве СНИМКИ

Експерт по цветна терапия (алтернативен метод, с който благодарение на различни цветове, гами и нюанси специалисти лекуват хора) анализира цветовете на тоалетите избирани от херцогинята на Кеймбридж и тяхното тайно значение. 

Публичните изяви на Кейт Мидълтън бяха анализирани от специалиста Жул Станиш. Оказва се, че най-често тя носи сини дрехи. Херцогинята се е появявала с този цвят 24 пъти от януари 2019 година досега. 

"Той навява мисли за спокойствие, нежност, мир и стабилност. Чрез него Кейт иска да изгради образ, с който да вдъхва доверие, нежност и честност", коментира експертът. 

Лелята на принц Хари издаде невероятни тайни за Меган СНИМКИ

Според Станиш, Мидълтън предпочита да носи и зелено през студения сезон, както и при пътувания в чужбина, по-специално при визитите си в Ирландия, където този цвят е национален символ. 

"Зеленото придава приятелско и искрено излъчване на Кейт, като същевременно подчертава интересите й към екологията и защитата на околната среда", обясни мъжът. 

На трета позиция се нарежда белият цвят, който 38-годишната съпруга на принц Уилям често избира за спортни събития. Така например през 2019 година тя игра крикет. 

Следващ цвят, по честота на носене при Кейт е черното. Тя залага на него главно за вечерни събития. 

Принц Хари с жесток удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

Според специалиста прави впечатление, че Мидълът обича да носи червени дрехи за специални поводи. През 2019 година тя е забелязана да носи виненочервена рокля по време на един от британски празници. "Червеното се откроява от тълпата и зарежда с енергия", смята Станиш. 

Отбелязва се, че в гардероба на херцогинята има и тоалети от лилаво и розово. 

Най-рядко съпругата на принц Уилям може да бъде забелязана да носи оранжево. "Може би смята този цвят за прекалено ярък, но пък е възможно да го носи, когато е насаме със семейството си и далеч от любопитни очи", отбелязва експертът./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай