След раждането на принц Хари лейди Ди проплакала: Нещо вътре в мен умря! (СНИМКИ)

След раждането на принц Хари лейди Ди проплакала: Нещо вътре в мен умря! (СНИМКИ)

Неведнъж от jenata.blitz.bg сме писали за обтегнатите отношения, които са имали британският принц Чарлз и покойната му бивша съпруга – принцеса Даяна. Макар лейди Ди да е мъртва от дълги години, а връзката помежду им да е приключила доста отдавна, цял свят и до ден днешен следи с нетърпение всеки детайл, който изплува около двамата и семейството им.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме голяма тайна, свързана с предложението за брак, което Чарлз е направил на Даяна.

Развенчана бе шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна (СНИМКИ)

Сега обаче ще се съсредоточим върху един доста неприятен и тъжен момент от съвместния им живот. Той се е случил непосредствено след раждането на малкия им син – принц Хари. А за случилото се самата лейди Ди е казала, че „нещо в нея е умряло”.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме как последните снимки на британското кралско семейство издадоха куп пикантни тайни за случващото се помежду им. Да, на тях я няма покойната принцеса Даяна, но всички твърдят, че тя се е преродила във внучка си принцеса Шарлот, която е дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън, а за доказателство извадиха наяве и фотоси.

А що се касае за малката Шарлот и големия й брат принц Джордж самият им дядо – принц Чарлз разкри шокиращи неща за тях.

Но да се върнем на нещото, за което покойната принцеса е казала, че е „умряло в нея”.

Кралската писателка Кейти Николс реши да разкрие тъмният детайл от миналото на лейди Ди и мъжът й. 

По думите й, а и целият свят го знаеше и видя с очите си, двамата са имали бурни и неособено приятни отношения, но всичко е станало много по-зле след раждането на принц Хари.

Авторката твърди, че принцеса Даяна казва, че „нещо вътре в мен е умряло“, след като Чарлз „пренебрегнал“ новородения си син.

Кейти Николс казва, че принц Чарлз не обръщал почти никакво внимание на възстановяващата се майка и новороденият му син, който се появил на бял свят през 1984 година.

„Даяна беше опустошена, когато след завръщането си в двореца Кенсингтън, Чарлз излезе в с Астън Мартин-а си, за да играе поло в Уиндзор Велик парк”, спомня си писателката, която през 2010 година публикува книга за взаимоотношенията на принцесата и принца.

Кейти Николс ясно си помня как Даяна казала „Нещо вътре в мен умря”.

Твърди се, че принцесата била „смазана“ от коментарите, дадени от принц Чарлс след раждането на Хари.

По думите й щом принца видял второто си момченце с разочарование казал: „О, и то е момче! Дори и той има рижава коса“.

Покойната принцеса също била напълно съсипана когато чула как принц Чарлз казал на свекърката си Франсис Шанд Кид на кръщенето на Хари „Ужасно много съм разочарован. Ние си мислехме, че ще бъде момиче”.

Франсис обаче застанала твърдо на страната на дъщеря си и „отчупила глава” на зет й и му каза как трябва да „осъзнае колко голям късмет е, че има дете, което е нормално“.

Кралският автор твърди още, че принцеса Даяна тайно се е надявала, че бременността й с Хари ще бъде лепилото, което ще поправи счупвания й брак.

Диана описвала на биографа Андрю Мортън, че принц Хари е „чудо” и „пълна радост” и именно раждането му й е помогнало да „види светлина в пълната тъмнина”. Но все пак Даяна признала, че именно раждането му било началото на края й с Чарлз.

Шокиращо разкритие: Принцеса Даяна обичала повече Хари, защото Уилям бил и ще е… (СНИМКИ)

Принцеса Даяна и принц Чарлз се разделят през 1992 г. и официално се развеждат през 1996 година. Принцесата на народа загива при зверска катастрофа, която стана на 31 август 1997 г. в Париж. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Н . Стоянова

Н . Стоянова 17.01.2019 23:32

Публична тайна е, че Хари е син на коняра. Сега всичко си дойде на място, нали? А за Даяна мога да разказвам много ...

коментар

коментар 17.01.2019 23:56

"За Жената-БлиЗ", гугъл транслейт ли позвахте за тази статия?! Толкова неграмотно е написана, че и дете в първи клас не би могло да направи подобни грешки! И за това взимате пари?!

Виолета

Виолета 18.01.2019 9:46

Хахаха, “свекърката”....

Аврора

Аврора 18.01.2019 12:34

Каква е тая свекърка в български текст?! Неграмотници скапани! Вие за тъст и тъща не сте ли чувАли?! ... отчупила глава - кво е тва, бре?! ... като счупвания брак - колко пъти е бил счупван?! Нещастие е такива тъпаци да пишат в СМИ!

negramotni v Blitz

negramotni v Blitz 18.01.2019 18:10

i vse izpozvat turskata duma ,,baya'' ( mnogo)

Руми Димчевa

Руми Димчевa 19.01.2019 4:00

ГОЛЯМ ПРАЗ!...

Ха ха ха

Ха ха ха 19.01.2019 16:06

Гугъл транслейт прави “чудеса“

малоумие цари

малоумие цари 19.01.2019 16:13

Олигофрени стоят зад списването на тези статии - ''свекърка''............

Свекърка

Свекърка 20.01.2019 8:39

Свекърка?! Вие луди ли сте? Казва се ТЪЩА. Нивото на преводача/редактора е за завиждане!

lek

lek 21.01.2019 2:41

Ако си от постоянно похапващите и винаги си проваляш диетите опитай този изключително нов натурален продукт ,който подтиска апетита ,премахва токсините ,изгаря мазнините и помага в отслабването https://bit.ly/2KrFJA9