logo

Мъж даде апартамента си под наем, но, като го посети, му се доповръща СНИМКИ

Мъж даде апартамента си под наем, но, като го посети, му се доповръща СНИМКИ

В крайна сметка ползвателите на имота след известно време избягали, оставяйки жилището в меко казано скандално състояние

Собственик на апартамент в Уелс реши да отдаде жилището си под наем, смятайки, че това ще му донесе допълнителни доходи. Той обаче едва ли предполагал какво ще му се случи.

Защо никога не бива да засаждаме бор пред дома си

Наемодателят успешно намерил наематели на имота и им го отдал. 

В крайна сметка ползвателите на апартамента след известно време избягали, оставяйки жилището в меко казано скандално състояние.  

Тази къща струва само 2 лева! Ето каква е причината все още никой да не я купува СНИМКИ

Инцидентът е станал в окръг Суонзи. Хората, наели този апартамент, изчезнали, без да платят останалия наем. Собственикът решил да посети апартамента и с шок видял, че той се е превърнал в планина от смет.

Сред боклука имало празни кутии от храна и бутилки. Той не можел да се докосне до нищо и се обадил на професионални чистачи. Специалистите по почистване дори на място се натъкнали на няколко „малки плъха“.

Невероятно! 7 приятелки купиха имение за над 1 милион лева, за да остареят заедно (СНИМКИ)

Сега апартаментът отново е чист, но не е ясно дали ще се осмели отново да пусне обява./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Batenceto

Batenceto 10.09.2020 9:36

Е те аз точно тоя апартамент го дадох на Плувеца от немския през агенцията Нов Дом Уахад,беше ме уверил че е спрел херцата и алфетките,но явно нещата са ескалиргали в генг бенг гилф шайзе шпритзен мит бещетиген аллес шперма шлюкен

Вересиите боже

Вересиите боже 10.09.2020 10:42

Тоя абдал както се вижда мноо е спечелил от наема,както мноо печелят и нашите бизнесмени взели на кредит апартаменти и ги дават под наем! Бухахахаха!!

Да бе,да

Да бе,да 11.09.2020 17:39

Ми то си има клаузи, неустойки, проверки, както и преждевременно прекъсване на договор. Ако разчиташ някой друг съвестно да поддържа имота ти, си голем наивник.

БДЖ

БДЖ 12.09.2020 0:19

Бежанциии

Пешо

Пешо 12.09.2020 7:23

Българи са били 100%

Нели

Нели 12.09.2020 16:48

Това е отврат.Болни хора, как са живеели така?

Холмс

Холмс 21.09.2020 9:18

Нещо се разминават снимките .... Дивана не е същият ...Мръсният диван има зона за кръста , а чистият диван има само възглавници ... Другото е безпорядък и не се различава нищо ...