logo

Не слагайте огледала на тези места в дома иначе ви чака безпаричие и нещастие

Не слагайте огледала на тези места в дома иначе ви чака безпаричие и нещастие

Не е случайно, че този предмет от домакинството се свързва с мистицизъм и паралелния свят

Трудно е да си представим жилище, в което да няма огледала. В далечното минало обаче хората са се справяли и без тях. Сега обаче те толкова много са навлезли в ежедневието ни, че даже някои от нас си го носят и в джоба или чантата.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме какви глупости правим, които тотално съсипват дома ни. Споделихме ви и кои 7 неща моментално трябва Да изхвърлите от дома си, защото носят безпаричие, нещастие и болести.

Огледалата обаче не изпълняват само полезна функция. Те са и вътрешна украса. Този предмет от домакинството обаче се свързва с мистицизъм и паралелния свят.  Ако вярвате в тези неща, то е редно да ви кажем кои са шестте места, на които в никакъв случай не трябва да позиционирате огледалата в жилището си.

12 неща, заради които в дома ви цари вечен безпорядък (СНИМКИ)

Огледалото е проводник на сила от друг свят. Много зависи на кое място ще бъде поставено, защото може да носи съответно положителна или отрицателна енергия.

Ето кои са най-лошите места за поставяне на огледала.

Спалня

Желанието за разширение на спалнята в малък апартамент е напълно разбираемо. В народните поверия обаче се казва, че огледалото не трябва да се позиционира в помещение, където хората си почиват. Според Фън Шуи хората се освобождават от отрицателна енергия по време на сън, ако обаче има огледало наблизо, тази енергия се отразява в него и се връща, без реално да открие изход.

Пет страшни неща се крият между чаршафите, в които спим (СНИМКИ)

Прозорци и врати

В никакъв случай не трябва да поставяте огледалото срещу врата. Имайте предвид, че не е добре отражението на прозореца също да се вижда. Поверието гласи, че вратите и прозорците, които попадат в отражението, носят само отрицателна енергия в къщата – отблъскват просперитета, успехите и щастието.

Отрицателни места

Ако често се карате на място, което се вижда в отражението на огледалото, то то събира отрицателна енергия, която се връща и стои обратно в дома ви. Добре е пред огледалото да се усмихвате.

Работно място

Забравете за огледалата на работното място. Да, някои от вас сигурно се чувстват много красиви и искат да се оглеждат честичко, но това може само да привлече по-тежка работа и повече отоворности и ангажименти. За жалост това обаче не е обвързано и с увеличение на финансите.

3 основни грешки в дизайна на интериора

Кухнята

Не е добре огледалото да е позиционирано например срещу готварска печка или в кухнята. Когато готвите, вие губите енергия. Хубаво е да сложите огледалото срещу масата, на която вечеряте всички, като семейство. Така ще привлечете щастие и късмет в живота си.

Огледало, гледащо към друго огледало

Огледалата отварят портал към друг свят, законите в който се различават от нашите. Опасно и рисковано е да слагате две огледала едно срещу друго. Тогава има риск от неуспехи в живота на вас и семейството ви и дори влошаване на здравето.

Ако сте счупили огледало, то в никакъв случай не трябва да се оглеждате в него. Не чакайте лошото и то няма да ви се случи./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Дид

Дид 17.10.2020 11:04

Всеки си идва със съдбата още при раждане има път начертани който няма как да се избегне това е моето становище

Хаха

Хаха 15.05.2021 14:19

Ми тогава защо да полагаме усилия - я да си лежим по гръб, а каквото е писано, ще стане, нали? Това е ислямското виждане за живота. Явно тук е прието от робството.

ksantita

ksantita 15.05.2021 16:31

Поредната глупост , Петър Берон би казал : - "Дрън , Дрън - Ярина" ! Няма ли за какво да пишете, та творите тези небивалици!?! Има толкова теми , които будят любопитство, пишете за истински неща , а не гл......

Киркор

Киркор 15.05.2021 16:57

Всичките дрън дрън ярини и бабини деветини се оказаха верни,а онези дето ги криха от нас,кои са?