Неочаквано: Кейт и Уилям издадоха сензационни тайни за принц Джордж и принцеса Шарлот (СНИМКИ)

Неочаквано: Кейт и Уилям издадоха сензационни тайни за принц Джордж и принцеса Шарлот (СНИМКИ)

Когато стане въпрос за британското кралско семейство винаги има някоя и друга семейна тайна, която да бъде разкрита. Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме каква нелепа грешка направи Кейт Мидълтън с децата си. Не бе отдавна моментът, в който тя призна как нарича малката принцеса Шарлот.

Дано си спомняте и как Кейт шокира всички с това, което каза за трите й деца и как й се отразява майчинството.

От jenata.blitz.bg трябва да ви припомним, че в началото на месец февруари малкият принц Джордж издаде огромна семейна тайна.

През септември 2018 г. светът пък изтръпна, след като се случи нещо супер странно с принцеса Шарлот. Именно заради нея мрежата прегря с твърдение, че покойната принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка.

Сега обаче от jenata.blitz.bg се натъкнахме на куп други пикантерии, свързани с кралското семейство на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Неочакваните тайни са свързани с малкия Джордж и Шарлот. А най-любопитно е, че тайните бяха издадени не от кой да е, а от родителите им.

Кейт и Уилям направиха такива сензационни разкрития за две от трите им деца, че всички онемяха.

Да започнем с Кейт Мидълтън, която разкри тайна за малката принцеса Шарлот. Това се случи в Северна Ирландия, където тя бе на посещение заедно със съпруга й.

Жителка на Белфаст на име Лора-Ан сподели, че е говорила с херцогинята на Кеймбридж. Заедно с Лора бил и синът й. Кейт попитала мъникът на колко годиники е, а той й казал, че е на 4. „О, той е почти на същата възраст като Лоти!”, казала херцогинята на Кеймбридж. 

Медиите веднага навързаха, че „Лоти” е принцеса Шарлот, която през май месец ще стане точно на четири години.

Най-младите представители на британското кралско семейство рядко се появяват публично, но родителите им са готови да говорят за тях, докато общуват с феновете си. Доказателство за това се появи и от устата на принц Уилям по време и то пак по време на пътуването му с Кейт в Северна Ирландия. Там той сподели нови подробности от живота на най-големия си син, петгодишния принц Джордж.

Херцогът на Кеймбридж отговори на въпрос от малко момче на име Регън, с което се срещна по време на посещението в благотворителната организация Cinemagic в Центъра за изкуство на Braid. Принцът искаше да помогне на Регън да сгъне дракона от парчета цветна хартия и в процеса на съвместна работа си спомни, че принц Джордж е много страстен почитател на анимация за дракони.

Според херцога Джордж обожава филмчето „Как да си дресираш дракон”.

До преди две години любимият анимационен филм на Джордж бил „Цар лъв”, а също така харесвал и филмчета за Лего. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай