logo

Тази семейна история смая света

Тази семейна история смая света

Мъж изневери на бременната си любима с 30 жени, а последвалото е невероятно

Британка от Лоустофт изостави мъжа си, след като научи за предателството му с 30 жени по време на бременността й, съобщава от Daily Mail. Корал Гиб срещнала любовника си Стив Лий в нощен клуб, когато била на 17 години.

Скоро Гиб открива, че е бременна и е възхитена от тази новина, след което ражда момче на име Бъди. Отначало Стив Лий се грижел за приятелката си, но след това често започнал сам да ходи на срещи с приятели. По-късно Гиб забременя втори път.

Момичето продавало бебешката количката на малкия Бъди във Facebook и в резултат на това нейната съседка станала купувач.

Когато пристигнала в дома й, за да вземе стойките, Лий отворил вратата и те започнали да си говорят. По-късно Гиб забелязала, че съседката й Джулия често коментира снимки във Фейсбук на гаджето й.

Преди второто раждане момичето се прибирало у дома от майка си, за да си вземе неща за болницата и веднага, когато приятелят й отворил вратата, тя разбрала, че в къщата има друга жена. 

След тази ситуация тя реши да провери телефона на Стив Лий и намерила много съобщения от съседката й Джулия. Едва тогава любовникът й признал, че той й изневерява през цялото време, докато е бременна.

За този кратък период той успява да се срещне с 30 жени.

Гиб смята, че гаджето й е добър баща и ужасен партньор. Сега той има нова приятелка и твърди, че вече няма да изневерява. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Тъпо, Седларов,

Тъпо, Седларов, 01.09.2020 3:16

тъпо!

Димитър

Димитър 01.09.2020 6:58

Сексът е здраве - чукай момче докато можеш, че после няма.

Аре веееее

Аре веееее 01.09.2020 8:54

И как смая света тази семейна история ебахти заглавието егахти малоумнатацстатия писана от още по малоумен журналист

ЛъвФока

ЛъвФока 01.09.2020 10:19

Православната християнка да каже защо момчето е изневерило 30 пъти.