logo

Петте най-самотни зодии са...

Петте най-самотни зодии са...

Астролозите казват, че тези представители на зодиака просто не знаят как да обичат

Всеки от нас иска да бъде щастлив. Мнозина вярват, че в основата на това е именно любовта.

Затова преди време от jenata.blitz.bg споделихме с вас пълен и невероятен любовен хороскоп за цялата 2020 година.

Но за да бъдем обективни от jenata.blitz.bg назовахме и причините, заради които може би все още не сте срещнали любовта. Оказа се, че нещастието във връзките може да се дължи и на друго.

Сега обаче астролозите направиха кошмарен топ пет на зодиите, които са най-самотни. Според тях те просто не знаят как да обичат и заради това остават сами. Експертите смятат, че повечето представители на тези съзвездия всъщност не се нуждаят от любов.

Ето кои са петте най-самотни зодии:

Близнаците се наредиха на първо място в тази неприятна класация. Според астролозите, представителите на тази зодия, въпреки че знаят как да бъдат романтични, някак си не могат да „пуснат” егоизма си. Поради предразположението им към лъжата Близнаците са едни от най-променящите се знаци и затова често остават сами! Просто не могат да намерят своя човек.

Самотата може да ни убие! По-страшна е и от...

Астролозите смятат Козирозите за откровени работохолици и затова те често са нещастни в любовта. Представителите на този знак може просто да нямат достатъчно време за любов.

Водолеите са представители на свободата и независимостта, които търсят лесна любов без никакво задължение. А това не винаги се получава и затова остават самотни.

На четвърто място експертите поставят Скорпионите. Астролозите казват, че само представител на тази зодия може да разбере „близнака“ си. Те са жестоки и не могат да се „открият“ дори за любимия си човек.

Ракът застава на пето място в тази негативна класация. Представителите на тази зодия според астролозите са интересни само в началото на връзките им. Освен това ракът не се влюбва лесно – той избира само човек, с който знае (и иска) да създаде семейство. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай