Черна серия за 3 зодии през август

Черна серия за 3 зодии през август

Животът ще им поднесе доста лимони

Август месец вече е тук и астролозите са готови с прогнозите си относно това какво точно ни очаква през следващите 31 дни.

Астролози: 2 зодии ще забогатеят през август

Според експертите месецът няма да е никак розов за представителите на три знака. Очакват ги много проблеми, изпитания, а някои от тях ще се наложи да се борят дори с депресия.

Астролозите естествено дават своите съвети и предупреждения за какво да внимавате, ако сте родени под някои от следните знаци.

Овен

За Овните идват трудни дни. Ще се наложи да докажете на какво точно сте способни. Отмина времето, когато всичко ви е падало от небето. Време е да се борите за мястото си под слънцето. Астролозите казват, че трябва да съберете цялата си воля и да действате. Ако оставите нещата, без да се намесите и борите, рискувате да платите много сериозна цена. „Черната“ ивица в живота ви ще продължи по-дълго време и това ще доведе до депресия.

Рак

В началото на месец август ще ви бъде изключително трудно. Очакват ви проблеми в личен план. Може да се разделите със сродната си душа. Разбира сде, може да се опитате да избегнете всичко това, като поговорите искрено с любимия си човек, въпреки че не трябва да залагате особено много надежди на това. Работете върху грешките и не се предавайте.

Водолей

Водолеите може да направят фатална грешка, която да им коства кариерата. Астролозите размахват пръст, че напоследък сте доста разсеяни и допускате много грешки. Предстои ви сериозен разговор с ръководството, възможно е тонът да се изостри. Има риск да бъдете уволнени. За да избегнете това бъдете максимално внимателни и съвестни на работното място. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай